tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tervetuloa lukemaan!

Ajatuksenani on jakaa tällä blogilla kosmetiikankäyttökokemuksiani. En ole kosmetiikka-ammattilainen, joten tuotearviointini perustuvat täysin tavisnäkökulmaan. Saas nähdä mitä kaikkea keksin, mutta tällä hetkellä ajatuksena on esitellä jokainen loppuun käyttämäni purnukka. Ehkä joskus hehkutan hyviä löytöjä jo aiemmassa vaiheessa.

Olen monesti tuotteiden ostoa haaveillessani sadatellut, ettei "mistään" löydä kuvailevaa tietoa, miltä jokin tuote tuoksuu tai tuntuu tai miten pakkaus toimii jne. vaan monet arviointikommentit ovat tyyliä "tykkään/en tykkää" ja se ei tälle hiuksenhalkojalle riitä ostopäätöksessä.  Ostan nimittäin lähes kaiken kosmetiikkani postimyynnistä tai alekorista, joten testerit eivät yleensä ole saatavillani. Tässä blogissa on siis tarkoitus tosiaan analysoida jokainen tuote sillä tarkkuustasolla. Jos moinen ei onnistu koukuttamaan teitä lukijoita, onpahan ainakin itselleni julkinen muistilista siitä, pitikös jokin tuote ostaa uudelleen vai olikos se ehdoton nounou ;)

Tämä ei ole meikkiopastusblogi eikä minulla ole mitään vähennysprojektia tai syvällistä tavoitteellista elämänmuutossuunnitelmaa vaan tässä blogissa nautitaan hetkestä ja niistä purkeista, jotka kulloinkin herättävät sanomista. Varmasti kyselen teiltä postauksissa kommenttejanne ja kyselkää myös itse mitä mieleen tulee! Hehkutetaan tuotteita yhdessä, tarkoitukseni ei ole lingota norsunluutornista mitään objektiivisia totuuksia vaan jakaa rehellisiä mielipiteitäni vertaistuen hengessä sekä oppia uutta. Tästä se alkaa :) Ja tämä blogi on niin kirjoittajalleen kuin toivottavasti teillekin ihanaa rentouttavaa hömppää, josta pidetään kireät pipot kaukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti