maanantai 16. heinäkuuta 2012

Haaleaa heleyttä

 Mitä ihmettä sanoisin tästä tuotteesta? (Eli tuotteesta nimeltään Yves Rocher 3 Minutes Healthy Glow Mask Spanish Pomegranate.) Ööh, ei oikein sytyttänyt. Tästä ei ole mitään pahaakaan sanottavaa, mutta tämä ei vain tehnyt akneiholleni mitään. Käytin tätä keväästä alkukesään eli mukaan mahtui sekä pintakuivuuden kausi että pehmeämmän ihon kausi, mutta tuloksia ei näkynyt. INCIn perusteella jotain rauhoittavaa kosteutusta olisi ilmeisesti ainakin voinut odottaa.
 Koostumukseltaan tämä oli paksua, muodossaan pysyvää eli myös käytössä valumatonta geeliä. Hempeän pinkki sävy ja hyvä tuoksu olivat tämän tuotteen kivoimmat puolet. Tuoksu muistutti aitoa granaattiomenaa, mutta toki se ihan raikkain hedelmäisyyden huippu oli tuoksusta typistynyt pois. Granaattiomenauute on muuten INCIn häntäpäässä säilöntäaineiden ja hajusteenkin jäljessä vain muodon vuoksi mukana. En ole käyttänyt muita granaattiomenaisia kosmetiikkatuotteita, enkä siksi oikein voi nyt heittää vertailukohtaa tälle naamiolle.  Käytin ensin Yves Rocherin Aprikoosikuorintaa ja perään tätä. Vaikutusaika oli todennäköisesti useimmiten pidempi kuin 3 minuuttia, mutta siltikään tällä ei saanut tehoja enemmän irti. Tuskin siis ainakaan normaali-ihoisten tarvitsee yrittääkään kellon kanssa pelata ainakaan liian voimakkuuden pelossa. Tässä siis naamion kaveri. Kuten kuvasta näkyy, olen jossain könttätarjouksessa tullut hankkineeksi kaksi kappaletta tätä kuorintaa. Harmi, että tämäkin oli varsin haaleita tunteita herättävä, itselleni harmiton mutta hyödytön tuote. Rakeiset kuorinnat taidan suosiolla jättää muille jatkossa, sillä tämä ei ollut ensimmäinen eikä varmaan kymmeneskään vastaava, josta olen samaa mieltä. Tässä oli helmenhohtoinen, voidemainen beige tuotepohja, joka oli ihanan tuoreen aprikoosin tuoksuista. Taaskin oikeastaan lähellä aitoa, ei kovinkaan makeaa tuoreaprikoosia. Kuoriva aine on aitoa aprikoosinkivijauhetta. Pisteet luonnollisuudesta, mutta rae oli kamalan karkeaa. Oikeastaan tämä olisi minusta sopinut paremmin vartalonkuorinnaksi. Voidemaisuudesta huolimatta tämä oli voimakkaasti pesevä, ihon narskuvaksi jättävä aine. Oikeastaan kaikesta tästä huolimatta en huomannut, että tämä olisi edes pehmentänyt ihoa! Tällekin plussaa jämäkästä, valumattomasta koostumuksesta. Kokeilin kumpaakin myös erikseen sekä kuorintaa puhdistavan savinaamion alla, mutta täytyy myöntää että kaikki on nyt yritetty enkä siltikään halua näitä enää.
Mieheni sai tästä itselleen varmaan elämänsä ensimmäisen kuorinta-aineen. Saa nähdä riittääkö tuo 6 kk putelin tyhjenemiseen vai onko 6 v lähempänä totuutta... ;) Postauksessa muuten vilahtavat hedelmäisten naama-aineiden suosikkini. Bongaatteko mitä ne ovat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti