tiistai 10. heinäkuuta 2012

Palmolive Damask Rose & Musk suihkugeeli 250 ml + muut setissä olleet

 Tämän sain joululahjapakkauksessa, josta samantuoksuisen pumppusaippuan olen jo käyttänyt ja Bergamot & Verbena-palasaippua on vielä käytössä. Tuotesarjan tumma ja romanttinen ulkonäkö kolahtaa muhun ihan täysillä! Pakkaukset ovat ihan ok näissä, joskin tässä suihkugeelissä flippikorkki oli erittäin jäykkä loppuun asti ja pesuveden pehmentämät kynnet kovilla. Käsisaippuan pumppupullo oli heppoinen, hieman liian kevyt ja kapeapohjainen pysymään kunnolla pystyssä ja pumppukin jäi herkästi "ala-asentoon" eikä palautunut. Palasaippua oli muovikääreessä (varsinainen ekoteko, voisi korvata paperilla mielestäni, kun kuitenkin heitetään heti pois...), joka oli nätti beigepohjainen.
 Väriltään nämä Damask Rose & Muskit olivat ihanan viileän roosan sävyisiä, palasaippua on kamala myrkynvihreä kuten esim. Sunlight-palat, joita muinoin käytettiin. Koostumukseltaan jokainen on peruskuivattavaa saippuaa, joka jättää ihon narskuvaksi ja voidetta huutavaksi. Alla suihkugeelin INCI.
No entäs se tuoksu sitten? Palasaippua on sitruksinen, mutta yrttisellä tavalla. Siitä tulee mieleen ensi nuuhkaisulla sitruunatiski- tai siivousaine, mutta pohjimmaisena tuntuu aito sitruunamelissa. Tuoksu on ihan ok ja maastoutuu hyvin keittiön tuotearsenaaliin siivousputeleiden väliin. Ruusumyskit ovat ensinnäkin hyvin ruusuisia, sellaisella hieman luonnonmukaisella tavalla. Kuin tuoksussa olisi mukana lampaanvillan hajua... Itselleni ei tule muita esimerkkejä ko. ruusutuoksusta mieleen kuin Crabtree & Evelynin ruusukäsivoide. Tuoksu on siis aika tunkkainen, puuterimainen ja raskaskin pesutuotteiksi. En taida hankkia näitä enää, sillä pidän enemmän raikkaudesta ja hedelmäisyydestä pesuaineissani. Näiden yrttisyys tökki hieman ja pakkausten halpismaisuus. Sitä paitsi nämä on ilmeisesti poistettu? Ainakin olen nähnyt alennuksessa näitä. Olisiko Ayurituel-sarja näitä korvaamassa?

Oletteko kokeilleet näitä tai Ayuritueleja ja jos niin millaisin tuntein? Saitteko tämän tyylisestä postauksesta mitään irti? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti