perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tokmanni-löytöjäTokmanni mainosti taannoin Herbinan tuotteita 1 ja 2 €:n hintaan. Kappas vaan, että päätinkin sitten tehdä ruokaostokset juuri siellä... ;) Hädin tuskin muistin ostaa lopulta ruoat, kun villiinnyin purkkipuolella. Herbinan jo kuopatun Clearline-linjan Tasapainottava puhdistusgeeli ja Raikastava kasvovesi lähtivät haaviini eurolla/ kappale. Näitä olen käyttänyt linjan joka version aikaan ja tiedän odottaa kuivattavaa, greipintuoksuista perussettiä lopputuloksena. Tuohon hintaan käytän kyllä mielelläni, vaikkei tunteiden paloa eikä edes haaleaa ihastusta liene luvassa :) Tuoreempia löytöjä olivat Mustaherukkanektarikasvovedet (osataan nämä sanahirviöt kotimaan kosmetiikassakin!) rasvoittuvalle/sekaiholle ja kustansivat jopa 2 € pullolta. Sisältökin on käsittääkseni muuttunut tässä hiljattaisessa uudistuksessa. Nämä löydöt ovat tietenkin vanhaa formaattia, mutta minua ei moinen haittaa. Lisäksi pyydystin eurolla kipale Biohajoavan suihkugeelin sekä kaksi Vadelmanektarivartalovoidetta. Myös Evelinen meikinpoistovesi lähti ykkösvaiheen putsariksi, mutta tämä olikin sitten jo 6€ hintainen. (Tuotteen sivuilla väitetään, että tällainen micellar solution-koostumus korvaisi myös varsinaisen puhdistusaineen ja kasvoveden, mutta en usko moiseen vaan aion käyttää erilliset putsarin + kasvoveden lisäksi.) Ainiin, Herbinan MarjaSpa-kasvonaamionkin ostin parilla egellä, sen "jugurttisen".

En kyllä yleensä osta edes villiintyessäni näin isoa määrää kerralla, mutta nyt tein poikkeuksen kun hinnat oli ihan naurettavia eikä mulla ole säilytystilaongelmia. Olen muuten toteuttanut hiljan myös yhden (HIEMAN kyseenalaisen) pitkäaikaisen haaveen: kokeilla litran pullo halpashampoota. Lidlistä löysinkin sellaisen ja olikohan kanssa jotain 1,60... Saas nähdä kuin toimii, siksi uskallan kokeilla, kun shampoossa mulla ei ole oikeastaan koskaan ollut laadulla mitään väliä, hiukseni eivät ole kärsineet mistään lajikkeesta. Tälläkin hetkellä on joku vitsin tervashampoo käytössä, kun isännällekään ei kelvannut. Tässä talossa ei mitään heitetä pois, joten "uhrauduin" eikä edes tehnyt tiukkaa :D

Tokmanni-löydöissä huomaa, että pulloissa on keskenään eri täyttöaste ja vanhemmiten tuotteita on hieman tainnut haihtua pulloista. Lidlin shampoopullo oli ihan täysi, mutta olen täyttänyt siitä ennen kuvaa reilun matkakoon. Kasvovesissä näkyvä vaahto on pikku bloggausavustajani (3-vuotiaan tyttäreni) aikaansaamaa :) Kaikilla näillä on vielä edeltäjä tai pari odottamassa käyttöä. Tykkään ostaa silloin kun on edullista ja kiinnostavaa tarjolla vaikka jemmoja vähän kertyisikin. Jos kotona on jo tyhjä pullo, niin tulee ärsyttävä kiire ostaa seuraava tilalle ja olen itse ko. tilanteissa tehnyt lukuisia virheostoja esim. ruokakaupasta. Kiireessä ei paljon ostopaikkaa kerkeäisi valita. Millainen ostosfilosofia teillä lukijoilla on? Lykkäätkö viime tippaan vai jemmaatko hyvissä ajoin? Mikä on paras halpislöytösi ikinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti