tiistai 24. heinäkuuta 2012

Nivea My Silhouette! Slimming & Reshaping Gel-Cream 200 ml

Jep, käytän säännöllisesti kiinteyttäviä vartalotuotteita. Ihan yksinkertaisesti siksi, että olen todella saanut niillä haluamiani tuloksia. En todellakaan usko niiden häivyttävän senttejä ja kiloja, vaikka tuossakin purkissa jotain "Bio-slim Complexia" lupaillaan. Käytän kiinteysgeelejä ihon värin tasoittamiseen ja selluliittialueiden hivenen sileämmän näköisen ihon saavuttamiseen. Valko-punaläikikkään pullataikinaihon, jossa on superpallon kokoisia muhkuroita sijaan haluan siis tasavalkoisen pullataikinaihon, jossa on vain sokeripalan kokoisia muhkuroita ja sellaista näillä olen pystynyt saamaan aikaan. (Sori, on taas huippuglamouria! :D)

Tosin suurin osa ihon paremmasta ulkonäöstä voi johtua geelin levityksessä saadusta ylimääräisestä hieronnasta, mutta kyllä geeleissäkin on eroja. Tällä nimenomaisella geelillä ei saanut noinkaan hyviä tuloksia kuin aiemmin pitempään käyttämälläni Lumene SPA Selluliittiseerumilla. Tämä Nivean geeli oli paksua ja vihreän teen tuoksuista. Se ei levittynyt kovin ohuelti ja jäi tahmaisen tuntuiseksi. Viinaahan näissä kaikissa kiinteystuotteissa tuppaa olemaan, mutta tämä jäi mieleen erityisen kuivattavana. Käytin kosteusvoidetta vielä tämän päällä ja toimi ok:sti, tosin seuraavassa suihkussa tätä komboa oli selvästi vielä ihon pinnassa niljautumassa. Lumenen seerumi on ohuempi ja katoaa iholta paremmin sekä on tehokkaampi värintasoittaja.

Tällä hetkellä kipurajani geelien hinnassa on 10 € ja tämä Nivea maksoi alekorissa juuri sen verran. En kokeile enää, sillä olen nähnyt tämän maksavan muualla n. 13,90 € ja Lumene on selvästi parempi. Lumenea olen löytänyt alekoreista 5-7 € hintaan jo viisi pulloa, vaikka normaalihinta sillä olisi 15 €. Suositelkaa hyviä edullisia kiinteyttäjiä vai olenko ainoa moiseen hömppäkategoriaan hurahtanut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti