perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kicks Fudge Warm Mask 15 ml

Mmm... Tämä oli ihanaa! Tämä lupaa lämmöntunteen ja saven avulla syväpuhtautta, pehmeyttä ja heleyttä iholle. Oikeastaan mikään noista lopputuloslupauksista ei toteutunut keskivertoa paremmin tällaisella pintakuivalla aknelärvillä, mutta tuoksu ja tuntu antavat anteeksi paljon tämän tuotteen kohdalla. En ollut muistaakseni koskaan kokeillut lämpenevää naamiota, mutta tosiaan hetki levityksen jälkeen levisi aivan ihana höyrytyksen tapainen tunne iholle. Siinä oli selvästi se sama kosteuden elementti kuin höyrytyksessä tai oikeastaan aivan kuin olisin hikoillut naamion alla. Se tunne oli miellyttävä, mutta 10 minuutin vaikutusajan loppua kohden tuntui juuri kosteuden vuoksi valuvan hieman. Lämpö ei kestänyt niin kauaa, mutta minuutin - pari ainakin.

Koostumus ja levitystuntuma olivat kuin löysässä Erikeeper-liimassa.  Eli yllättävän kiiltävää ja juoksevaa savinaamioksi, mutta tarttui liiman lailla iholle ja levitys oli hieman työlästä ja tökkivää. Pakkaus riitti minulla kahteen kertaan. Tätä ei saa kuin Kicksistä ja hinta oli muistaakseni 2,30 €. Olen kokeillut heiltä myös suklaanaamion ja jonkin sinivihreän aloe vera tms. naamion ja kyllä suklaa ja tämä fudge ovat jaetulla ykkössijalla. Testailut näiden parissa tulevat jatkumaan ainakin vielä pinkillä kuorintanaamiolla, joka on jemmassa.

Entäs se tuoksu? Kuin toffeekermajäätelö. Tai markkinoilla irtotavarana myytävät hieman suolaisen makuiset Sonja-toffeet, jotka ovat hopeisessa käärepaperissa. Selkeästi pehmeämpi ja maidolla taitetumpi tuoksu, kuin ruokakauppojen valikoimissa olevissa toffeekarkeissa. Tämä ei myöskään muistuta tuoksuna minusta Candykingin irtofudgepaloja. Kyllä se pussissa mainittu vaniljaisuuskin tuntuu. Väriltään naamio on vaaleaa beigeä.

Mikä on pussinaamiosuosikkinne ja mistä sitä saa?
2 kommenttia:

 1. Kokeilin tän ja tuoksu ihan semmosilta irtokarkeista löytyviltä oranssien ja ruskeiden, vähän raidallisten, lakupötkylöiden sekoituksen oranssilta osakkaalta ja koostumus näytti ihan kakunkuorrutteelta tai kinuskilta, melkein teki mieli maistaa! Lämmitti kivasti, muuten aika perushuttua. Pelkän tuoksun takia kyllä jo käyttäiskin.

  T:S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuvailemasi oranssit ja ruskeat lakupötkylät taitaa olla nimeltään lakutoukkia. Että kun tekisikin mieli taas tuota naamiota!

   Poista