perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kokiskäsivoide


 Tämä tuote on hiljattain uudistettu sekä pakkaukseltaan että ilmeisesti sisällöltäänkin. Ainakin merkin omilta sivuilta löytyvät voidevaihtoehdot ovat INCIltään aivan erilaisia.

Kuten jo olen tainnut mainitakin, ostan kosmetiikkaa usein poistomyynneistä, punaisen lapun altaista ja kaiken maailman tarjouksista. Siksi blogissa tulee vilahtelemaan poistuneitakin tuotteita, kuten tämä voide tässä. Tässä on kuitekin se logiikka, että ehkä rohkaistutte kokeilemaan omasta kotijemmastanne tai ruokakauppanne alelaarista samoja purnukoita, kun joku muu viitsii edellä. Tiedän, että moni kammoksuu näpelöidyn näköisiä (ja varmaan monesti myös ihan oikeasti näpelöityjä) tuotteita ja tahmeiden neonhintalapunjämien peittämiä puteleita, jotka on rätkäisty sekavasti esille. Itse olen kuitenkin löytänyt monesti sinetöityjä ja muutenkin ihan siistejä tuotteita ja varsinaisia helmiäkin ko. paikoista. Koettakaa siis kestää tai repikää reilusti huumoria siitä, että joku juntti viitsii läimiä naamaansa IHAN mitä sattuu :D

Mutta asiaan: tämä oli hyvä käsivoide, jota jää ikävä. Vaikka pullo oli megalomaaninen ja kesti yli puoli vuotta käytössä, en kyllästynyt siihen. Voide oli paksuhkoa, mutta notkeaa. Yökäyttöön tämä oli korppukäsilleni liian kevyt, mutta työpöydällä toimikin sitten loistavasti. Hieman kauemmin sai hieroa, että imeytyi, mutta oli ihanan tehokasta ja täyteläistä päiväkäyttövoiteeksi. Tästä ei jäänyt kalvontunnetta, vaikka parafiinia ja silikonia sisältääkin.

Tämän tuotteen vahvuus oli tuoksu, joka minusta oli colajuoma! En saa sitruunaa mieleeni tästä sitten millään. Lemon Juice & Glycerine on perinteisestä imagostaan huolimatta ihan tutustumisen arvoinen minusta. Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Taidan joskus vielä ostaa sen perinteisen version. Se on oikea yövoide, kuin hajustettua vaseliinia. Tämä vanha pumppuversio maksoi n. 2,5 € Citymarketin alessa.

Mikä on teidän suhteenne tällaisiin "jo mummo aikanaan käytti tätä"-tuotteisiin? Entäpä punaisen lapun kosmeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti