maanantai 16. heinäkuuta 2012

Garnier Ambre Solaire Kids Moisturising Milk Very High Protection

 Näillä tuotenimillä muuten ihan salettiin varmaan tavoitellaan sitä, ettei ihminen sen luettuaan jaksa enää syventyä tuotteen INCIin tai hintalappuun ;)

Tämä oli perusaurinkorasva. Koostumus oli ohutta valkoista erikeeperiä, joka levittyi tahmeasti ja jätti nahkean näkyvän kalvon iholle. Vedenpitävyydestään huolimatta havaitsin kyllä uinnin päälle voidekerroksen hieman tulevan niljaisemmaksi eli oisiko kuitenkin liuennut? Liian pitkäänhän pidin tätä auki, 2 tai jopa 3 kesää. En taida enää harrastaa tällaista, vaikka en edelleenkään palanut tänä kesänä tämän kanssa. Ostinkin uudet aurinkorasvat 100 ml:n ja 40 ml:n koossa, ettei enää jäisi jämiä tai ainakaan niin isoja jämiä, että harmittaa heittää syksyllä.
Tuotteessa oli tiukka flippikorkki, joka pysyi luotettavasti kiinni sekä rantakassissa että lopuksi mukissa ylösalaisin valuttaessa. Miinusta pakkauksen painatuksesta, joka oli hieman koholla tarrastaan ja alkoi rapista helposti pois. Tuotteesta pisti läpi myös voimakas viinanhaju ja alkoholi onkin INCIn kärkipäässä. Tsekkasin tästä yllättyneenä myös uudet aurinkorasvani ja vain toisessa on alcohol denattia. Kun siis ilmeisesti ilman sitäkin voi tehdä aurinkorasvoja, niin miksi sitä pitää toisiin sitten laittaa? Ainahan on esim. hajuvesien kohdalla kuitenkin varoiteltu alkoholin ja auringon yhteisvaikutuksista. Illogical.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti