perjantai 20. heinäkuuta 2012

Dermosil Classic Body Lotion (hajustamaton) 40 ml

Olen tässä vajaan vuoden aikana tehnyt pitkää kartoitusta Dermosilin ohuista vartalovoiteista. Ostin ja käytin joulun alla minituubipakkauksen ja nyt keväällä hommasin toisen samanlaisen, jotta voisin varmistaa mielipiteeni myös kesäolosuhteissa. Pakkauksessa on kuusi tällaista 40 ml:n tuubia suosittuja body lotioneja (Classic Ihonhoitovoide hajustettu, Classic Ihonhoitovoide hajustamaton, Classic Ihonhoitovoide E, Classic Winter Body Lotion, Classic Ihonhoitovoide Lime sekä After Sauna Lotion). Halusin löytää näistä itselleni sopivan suosikin, koska useimpia näitä myydään kätevissä 500 ml:n pumppupulloissa edulliseen n. 7 € hintaan ja jopa täyttöpusseja on markkinoilla. Pullot ovat kaiken lisäksi omaan makuuni kivan näköisiä, simppeleitä.

Täytyy myöntää, ettei minusta ole tullut kaveria näiden kanssa. Winter Body Lotion on vähän muita paksumpi ja tuoksuu miedosti joulumausteiselle. Sen pitäisi lämmittää ja olla talvikuivalle iholle passeli. Minusta se oli jopa talvikuivalla ihollani muita lähmäisempi, sellainen plusmiinusnolla-tuote, joka ei ihastuta muttei vihastutakaan. Siksi annoinkin toisen tuubin eräälle lähipiirini kosmeintoilijalle, joka ei voi elää ilman kyseistä voidetta, enkä ruvennut tahmaamaan itseäni näin kesäkelillä. Lopuille viidelle päätin antaa vielä mahdollisuuden ja tässä ensimmäinen tuomio.

Käytin tämän Classic Hajustamattoman käsien pesuun, koska minusta Dermosilin lehdessä/kuvastossa sanottiin sitä voitavan käyttää siihenkin. Sain nimittäin halvasta kanisterisaippuasta sormenväleihini pahimman ihottuman, jollaista minulla koskaan on ollut ja apteekissa neuvottiin vaihtamaan tavallinen saippua pois. Käytin sitten toisen lavuaarin äärellä tätä ja toisen äärellä Avecydiä. Classic Hajustamaton toimi käsienpesussa ihan ookoosti. Ei kuivattanut, eikä ainakaan hajun tai näköhavainnon perusteella jäänyt likaiseksi kädet. Aika helposti meinasi karata ennen levitystä, koska ei tietenkään vaahdonnut yhtään. Ihottuma ei pahentunut voidepesussa, kuten kävi saippuapesuissa joka ikisellä kerralla, mutta voidepesukaan ei auttanut aktiivisesti vaan piti vielä lisätä rasvaa.

Ihovoiteena Classic Hajustamaton ei toiminut minulla ollenkaan. Tämä on yksi niitä voiteita, joita käyttäessä huomasin aikanaan tuon "viinailmiön". Kun rupesin levittämään voidetta, se jämähti sekunnissa. Oikein kuivahti niin, ettei käsi enää luistanut vaan kitka syntyi saman tien. Kosteutettua fiilistä ei tullut, vaan nihkeän kuivakka pinta. Hilsehtivät kohdat (tai mitä "ihokielekkeitä" ne nyt ovat, you know what I mean..?) kovettuivat kuiviksi tällä voiteella. Haluaisin tykätä tästä tuotteesta, mutta se ei sovi minulle kerta kaikkiaan, joten jätän sen nyt tästä lähin rauhaan. Plussapuoli on, että tässä on minusta raikas ja jopa aavistuksen hedelmäesanssinen ominaistuoksu eikä ollenkaan sellainen kellarinen hajustamattoman käry.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti