lauantai 3. marraskuuta 2012

Freeman Facial Enzyme Mask Pineapple 150 ml


Tätä olen nyt käyttänyt yhden tuubillisen ja kaksi korkkaamatonta odottelee jemmassa vuoroaan. Aluksi käytin tätä aspiriinitablettien kera, mutta ensimmäisen aspiriinipaketin loputtua jätin  käyttöön sellaisenaan ja tulos on kutakuinkin yhtä hyvän tuntuinen ja käyttö kätevämpää. Tämä on ensimmäinen rakeettoman kuorinnan kokeiluni ja vakkariksi jäi. (Tosin tässäkin tuntuu levittäessä hienoa raetta seassa, mutta sitä ei ole niin tiheässä kuin "oikeassa" raekuorinnassa eikä se sillä tavalla pysy raemuodossa levityksen kestäessä.)

Tuubilla oli hintaa jotain 5-6 € ja jemmakappaleet ostin Anttilan tarjouksesta 3,90 €/kpl. Ei paha, tosiaankaan, varsinkaan kun tuote oli hyvä ja pakkaus jätti-iso. Aspiriinin kanssa tuote lörähtää nestemäiseksi ja sitä kuluu enemmän ja menee hukkaankin (liukuu kädeltä lattialle kuin auto vesiliirrossa, ikään kuin ei tartu käden ihoon kiinni hieroessa naamaan), mutta pelkältään melko riittoisaa. Käytin 1-2 kertaa viikossa ja kesti puolisen vuotta käytössäni.


Tuossapa yllä teksti purtilon takaa. Käytin tätä aina suihkussa muitten toimien ajan, enkä tosiaankaan mitään kelloa katsellut. Aspiriinin kanssa käytettynä alkoi vaikutusajan loppupuolella kihelmöidä lievästi nenän sivuilta, mutta ei muistaakseni muualta. Ja tuntemukset oli tosiaan ihan mietoja ja kivuttomia, eikä jälkikäteen jäänyt punaiseksi tai mitään sellaista. Aknelleni tämä(kään) ei ole mikään näppyjä poistava ihmeaine, mutta kirkastaa ja tasoittaa niitä normaalin ihon alueita silminnähden ja naamataulun "kokonaissaldo" jää heleämmän ja vaaleamman näköiseksi ja näpyt ei pistä niin räikeästi silmään. (Saitteko kiinni tosta höpinästä, mitä tarkoitin... :D Punakka yleisilme muuttuu siis ihonvärisemmäksi.) Iho tuntuu tämän jälkeen käteen pehmoisemmalta eli ilman rakeitakin kuorii ihan selvästi. Kasvovesi ja kevyet, vettä sisältävät voiteet kirvelivät joskus tämän käytön jälkeen.

Vaikka tämä tuote on virallisesti naamio, niin käytin tätä kuorinta-aineena. Käytin aina järjestystä meikinpoistoaineet-putsari-tämä kuorinta-erillinen naamio-kasvovesi-voiteet. Naamiona oli lähes poikkeuksetta puhdistavansorttinen savinaamio. Tällaisella yhdistelmällä mustapäitä irtosi yleensä muutamia (ja jätti järkyttäviä kuoppia jälkeensä...) ja jäljelle jääneistäkin mustapäistä tuntui viilautuneen massaa pois. Aikamoista myrkkyä siis taitaa olla :)Tässä vielä INCI (joka on muuten muuttunut tuosta Sensaistin linkin aikaisesta versiosta). Pakkaus on ohutta lörömuovia, jota on helppo puristella ja flippikorkki on ollut ihan toimiva ja riittävän leveä pystyssä pysymistä varten. Tuote on ulkonäöltään paksua, läpinäkymätöntä keltaista geeliä. Tuoksultaan tämä on etäisesti ananaksinen, mutta ei mitenkään makea, voimakas tai herkullinen. Lievästi myös kemikaalinen aromi, ei siis todellakaan hurmaa käyttömukavuusavuillaan, mutta tulokset puhuvat puolestaan.

Kaiken kaikkiaan ihan hyvä perustuote. Aion silti metsästää tähän rinnalle hyvän mikrokuorinta-aineen enkä sanoisi tätä miksikään HG-tuotteeksi. Käytän jemmatuubit pois, mutta tuskinpa ostan saman merkkistä enää lisää. Toimi ainakin minulla hyvänä ja halpana tutustumistuotteena kemialliseen kuorintaan ja ponnahduslautana muiden vastaavien kokeilemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti