sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Dermosil Primo Kiinteyttävä suklaageeli vartalolle 200 mlTämä on ihan mukava tuote. Tämän pitäisi siis olla kosteuttava ja kiinteyttävä samaan aikaan, mutta oikeastaan tämä ei ole kovin tehokkaasti kumpaakaan. Tuote ei missään nimessä kuivata, mutta sinällään se ei kosteutakaan ja erillinen kosteusvoide tämän päällä on hieman liian liimainen yhdistelmä. Paksu geeli levittyy yllättävän hyvin eikä ole kovinkaan tahmeaa, mutta silti käyttäisin kiinteytykseen/ihonvärintasoitukseen mieluummin ohutta seerumia, jonka päälle voi sujuvammin jatkaa voiteella. Kiinteytystä tämä ei tuo, mutta sitä kaipaamaani ihon tasaisuutta ja tasavärisyyttä kyllä jonkin verran.

Tehottomuudesta ja kosteutuksen puutteesta huolimatta olen pitänyt tuotteesta etenkin tuoksun vuoksi. Geeli tuoksuu kaakaojauheelle tai lasten vanukkaalle. Silti tämä ei ole täyteläinen tai vahva tuoksu, vaan raikas ja herkullinen.Toisaalta voin juuri siksi ymmärtää, että joku ei pidä tästä. Onhan se outoa, kun suklaaseen ei liitykään rasvainen voidemaisuus. On tuotteen tuoksussa vähän jauhoinen ja liivatteinenkin vivahde välillä nuuhkiessa.

Läpinäkyvästä pullosta oli vaikea saada tarkkoja kuvia, joten tässä INCI kopioituna Dermoshopin nettisivuilta:
Hauska yksityiskohta, että tuote sisältää karamelliä :) En varmaan osta tätä enää uudestaan normaalihinnalla. Jos löytäisin tämän alekorista, varmasti hamstraisin.

3 kommenttia:

  1. Mun iholla toi hais ihan karmeelle. Outo juttu.

    VastaaPoista
  2. Mullakin on jotkut Dermon voiteet tehny samaa, esim. Bodylotion Punainen appelsiini haisi ihan oksennukselle! Unohdin muuten mainita postauksessa, että purkki on tosi kovaa ja jäykkää muovia, jota ei saa pahemmin puristettua. Saa aika kärsivällisesti valutella geeliä ulos, ravistellen välillä.

    VastaaPoista
  3. Minä ehdin vain nuuhkia sitä ja oikein makea tuoksu oli epämielyttävä

    VastaaPoista