maanantai 19. marraskuuta 2012

Kicksin naamioita testissä


Peel-off Mask
Ensin kokeilin kuvissa näkyvän kalvona pois revittävän version. Ihan hirveä tuote! Avaaminen vapautti järkyttävän viinaleyhähdyksen ilmaan. Koko levitysajan ja vaikutusajan minua etoi kyseinen väkevä pirtun haju. Paketin lupailemat sitrukset tuoksuivat lähinnä siivousainemaisesti. Yök. Vaikutuskaan ei ollut kovin hyvä vaan tehoton ja hyödytön. Ei jatkoon, en keksi tästä juuri mitään sanottavaa, kuivui kunnolla ja sai hyvin revittyä pois. Siinä se.

Gentle Scrub Mask
Tämän pinkin kuorivan hunajanaamion testasin reissun päällä, eikä kuvia siksi tullut otettua. Jätin naamiopakkauksen minuutiksi-pariksi saunaan avaamattomana. (Ohjeessa luki, että pitäisi upottaa minuutiksi kuumaan veteen.) Tuote oli mukavan lämmintä ja notkeaa ja levittyikin hyvin. Silti se tarrasi mukavan tiukasti kasvoihin kiinni, hunajan ansiosta varmaan. Kuorivia rakeita ei juurikaan tuntunut, en edes tiedä oliko niitä. Tuoksu ei ollut kovin herkullinen. Se muistutti hunajaa, mutta jokin ei-hyvä hajuste siihen oli kuitenkin lisätty.

Sössin hiusten pesun naamion vaikutusaikana ja jouduin pesemään naamion pois jo parin minuutin vaikutuksen jälkeen suositellun 10 minuutin sijaan. Vaikutusta ei paljon kertynyt, mutta tuskin ostan uudelleen, koska tuoksu ei ollut hemmottelutuotteelle riittävän "wow". Vedellä huuhdellessa tuote muuttui maitomaiseksi.

Valitettavasti kaksi melko tylsää kertakokeiluksi jäävää kaiffaria tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti