torstai 22. marraskuuta 2012

Yves Rocher Monoï de Tahiti Lagoon Shampoo and Shower Gel 150 mlMmmm... Täydellinen tuoksu! Tämä tuote on aivan totaalisen koukuttava ja taivaallinen ja sitä oli pakko hamstrata männäkesänä 3 pulloa. Yhden pullon tosin raaskin luovuttaa eräälle toiselle kosmehullulle... ;)

Tuotepohjana tämä on valitettavan tyypillinen suihkushampoo eli kuivattaa ihon ja takkuunnuttaa hiukset totaalisesti. Tuote on myös melko löysää ja hupaa kulumaan nopeasti. Myös pakkaus on vain ihan perus (tosin designiltaan ihanan kitsch!) ja flippikorkissa on ärsyttävä lippa, joka kaivautuu kipeästi kynnen alle avatessa ja tuntuu kylmät väreet selkäpiissä asti.

INCI:ssäkään ei ole mitään erikoismaininnan arvoista minun näkökulmastani.


Mutta se tuoksu... Aah nuuh! Ilmeisesti se on gardeniankukan tuoksu. Saman firman Polynesian gardenia-suihkugeeli nimittäin tuoksuu hieman vastaavalle. Eli mille...? Barbie-nukelle tai vauvanukelle! No kidding! Jotkut tuollaiset vahvasta, mutta joustavan pehmeästä muovista tehdyt lelut tuoksuvat aivan samankaltaiselta kuin nämä gardeniat. Muistelen, että myös jotkut My Little Ponyt tuoksahtaisivat samalta. Kuvailisin tuoksua makean kukkaiseksi, aavistuksen pohjalla on myös pehmeyttä ja puuterisuutta. Ei ole raikas tai kirpeä millään tavalla, vaan herkullinen, lämmin ja trooppinen. Ah, ihanan keinotekoinen ja voimakas ja RAKASTAN sitä! Jollakin tavalla tämä poikkeaa normaalista raikkaanpuoleisestakin tuoksumaustani ja on jopa kategoriaa "niin karmea, että se on jo hyvä". Olen himoinnut tätä jo vuosia. HG!

5 kommenttia:

 1. Minulla on kyllä huono kokemus Yves rochern suihku geeleistä ja shampooista ,ne vaan aiheuttaa kuivuutta ja kutinaa, ehkä jotain allergisoivaa niissä on .Tuksut kyllä niissä ovat ihania sen allekirjoitan.

  VastaaPoista
 2. Oih, tää suihkugeeli ON parhautta <3 Ja hyvä tietää että tuo Polynesian gardenia tuoksuu samalle, voi olla et oon joskus käyttänyt sitä, mutta en vaan muista. Sitä pitää siis tilata jahka Monoit loppuu =)

  VastaaPoista
 3. Tää on NIIN ysärin ominaistuoksu! :D

  VastaaPoista
 4. Ei taida tämä tuote jättää oikein ketään kylmäksi ;)

  VastaaPoista
 5. mä käytän tätä vaan shower geelinä, mut koska tuoksu nii pakkp käyttää <3

  VastaaPoista