sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Yves Rocher Pure System Hoitovoide epätasaiselle iholle 4 in 1 40mlOlen ostanut könttätarjouksesta aikanaan heti kaksi tuubia. Ei pitäisi ottaa moisia riskejä. Kuvan näytepussin olen ironisesti saanut tietenkin vasta jälkikäteen :D Tämä ei ollut kovinkaan hyvä voide itselleni, ja nyt avaamaton tuubi lojuu laatikossa odottamassa ihmettä. "Ehkä tämä menisi kesällä..."

Voide on ohuen geelimäinen ja sisältää jo INCIn alkupään mukaan alkoholia. Edes päivävoiteena meikin alle tämä ei kosteuttanut pintakuivaa aknenaamaani riittävästi. Silti tämä ei anna edes mattapintaa, jossa tapauksessa tämä olisi ollut siedettävä. Finnejäkään tämä ei todellakaan poistanut. Tämän käytön aikana naamani kukkiminen vain paheni. (Tosin myös stressi lisääntyi, mutta eipä siis tämä voide ainakaan auta stressi-ihoa.)


 Nyt kun vaihdoin ekan tuubin loputtua tämän ihan kunnon päivävoiteeseen, niin iho on yllättäen tasaisempi. Oma akneni ainakin näyttää häviävän paremmin voidemaisilla voiteilla: finnejä ympäröivän normaalimman ihon sävy paranee niillä niin paljon, että finnit eivät loista niin selvästi.

4 in 1-geelivoiteen tuoksu on miehekäs ja ruohomainen. Viinakin puskee lievästi läpi. Tosi ärsyttävä ja keinotekoinen.

Tuubissa oli kierrekorkki, mitä oli hidas ruuvailla. Korkin alla oli kuitenkin kätevä ohut nokka-annostelija kuten silmänympärysvoiteissakin usein. Tuubi oli pehmeää, mutta paksua muovia ja oli pakko leikata lopulta auki. Ei tämä tainnut montaakaan euroa per purkki lopulta kustantaa, mutta ei tule kauppoja enää uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti