sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Käsien perushoitoa osa 2/2 Yöt ja hemmotteluhetket


Yöpöydälläni on aina jokin tuhti käsivoide. Nukkumaan käymisen yhteydessä laitan rasvaa kämmenselälle, sammutan valot ja hieron voiteen perusteellisesti käsiin ja kynsinauhoihin. Tässä tämänhetkinen jemmani vasemmalta oikealle: Vaseline Soothing Hand Cream, Lemon Juice & Glycerine Perinteinen käsivoide, Vaseline Moisture Locking Cream sekä Dermosilin legendaarinen Extra.

Nämä kaikki ovat tosi lähmäisiä ja paksuja. Vaseline-tuubivoide on tiivistettä, Lemon Juice mineraaliöljyistä notkeaa geeliä ja Vaselinen purkkivoide alunperin vartalolle tarkoitettua kalvon muodostavaa voidetta. Koostumukseltaan se on kuin perinteistä aurinkorasvaa tai Erikeeper-liimaa, valkoista ja kiiltävää. Tätä olen jopa kerrostanut kevyen, kosteuttavamman voiteen päälle. Pehmoista jälkeä on syntynyt.

Extra taas on... Sanoinkuvaamatonta. Mikään muu (paitsi kuvan perusteella ehkä tämä) ei muistuta Extraa millään lailla. Extra on paksua ja kuivaa helmiäisvaaleaa voidepökälettä, joka venyy ja katkeaa kuin ohuina hiutaleina. Se ei ole notkeaa eikä juoksevaa.Se on tosiaan joltain toiselta planeetalta tulleen oloista ektoplasmatöhkää, mutta tosi tehokasta. Se tuoksuu miedosti lyijykynän puuosalle (nyt kun minulla on myös purkillinen ehtaa sheavoita sanoisin, että lyijykynän tuoksu on sheavoin tuoksua, vaikka Extra ei sitä sisälläkään), mutta se on hajustamaton tuote. Kokeile itse, en voi muuta sanoa, mutta suosittelen lämpimästi!

Tässäpä sitten hieman harvinaisempaa herkkua, manikyyrikorini sisältö: LV Huuli- ja hoitovoide (korkkaamaton), Elegant Touch kynsinauhavesi, Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream-näytetuubi, Mavalan Cuticle oil, Dependin Myrrh Oil sekä etualalla pötköllään Yves Rocherin kynnenkärkiä valkaiseva kynä sekä rasiallinen sekalaisia halpiskynsiviiloja. Öljyjä tai noita monitoimisalvoja käytän kynsinauhoihin aina yöpöydältä, nukkumaan käynnin yhteydessä. Manikyyriä joudan nykyään aika harvoin tekemään. Silloin kun teen, hoidan yleensä vain lakkaukset tai sitten lakattomille kynsille ja käsille jonkin pikakuorintahoidon.

Kuvassa: Mavala Thinner, Yves Rocher Vahvistava aluslakka, Mavala MavaDry pikakuivattaja, Dermosil Alus- ja päällyslakka (lopetettu tuote), X-tra Kynsilakanpoistoaine suojaöljyllä, Dermosil Kynsilakat Seashell, Nude Pink ja Amaranth, Nail art 2-way pen -koristelukynä, Manhattan kynsilakka 74, Dermosil Kynsilakanpoistoaine, The Body Shop kynsilakka Sparkling Plum (varmaan markka-ajalta...), H&M kynsilakka Copper, Dermosil Kynsilakka Muddy Chocolate, H&M kynsilakka Gold glitter.

Erikoistuotteet: Freeman Tangerine & Basil Hand & Cuticle Renewal scrub -kuorinta, Dermosil Primo Käsienkuorintageeli, PartyLite Pikamanikyyri (lopetettu tuote) sekä 3 kappaleen jemma Yves Rocherin ihanantuoksuista käsidesigeeliä.

Aion esitellä tämänkin postauksen tuotteet sitten loppumisten yhteydessä tarkemmin ja paremmilla kuvilla. Kysykää "välistä", jos jokin mielipiteeni jostakin tuotteesta kiinnostaa.2 kommenttia:

  1. Minulla myös tuo Dermosilin primo käsien kuorintageeli.Se on ihan ok
    Minua kiinostaa tuo X-tra Kynsilakanpoistoaine suojaöljyllä onko hyvää kun hinnaltaan edullinen kuivattaako ?

    VastaaPoista
  2. En ole kovin tyytyväinen X-tran kynsilakanpoistoaineeseen. Lappua joutuu pitämään kynnellä "likoamassa" ennen pyyhkimistä. Lisäksi siitäkin huolimatta lakan väri tuppaa leviämään sormenpäiden iholle, josta se ei sitten lähde helpolla pois. Öljy ei tunnu tuotteessa mitenkään, kuivattaa mulla kynsiä silti. (Tosin mulla on ihan superkuivat kädet ja kynnet muutenkin.) Kyllä tuo ihan sen 1,5 € arvoinen on, mutta ei silti kovin hyvä tuote.

    VastaaPoista