maanantai 5. marraskuuta 2012

Dior Diorskin Pressed Powder 001 Transparent Light 10gNyt pääsi totaalinen loppuminen yllättämään. Yleensä kaikkea löytyy jemmakappale, mutta tällä kertaa kivipuuteriapa ei. Tätä oli vielä ohut rengas rasian reunoilla, mutta se oli murustunut kassissa pyöriessään ja tilsin loputkin lusikalla irtopuuteriksi matkapurkkiin.Helkutin hyvä puuteri, joka kesti yli 3 vuotta käytössä. (Taisin ostaa tän raskaana ollessani ja lapsi on jo kohta 3,5 v...) Muistaakseni tämä on 2. tai 3. rasia vastaavaa tuotetta ja on ollut ihan sairaan hyvä luottotuote. Vaihdoin aikanaan köyhänä teininä Lumenen ja Rimmelin halpiksista tähän ja sille tielle jäin. On ihan eri luokkaa hienojakoisuudessa kuin päivittäistavarat. Harmi, ettei tähän myydä täyttöpakkauksia.

Levittyy kuin unelma ja lopputulos on luonnollinen ja valoa heijastava, mutta silti selvästi matta. Shimmeriä tai mitään glitteriä tässä ei todellakaan ole, mutta jotenkin silti "valaisee" kasvot. For real!!! Poskipuna ja aurinkopuuteri (ne tosin tällä hetkellä halpalaatuisia) levittyvät tämän päälle hyvin. Olenkin aikanaan käyttänyt tätä nimenomaan meikkivoiteen kiinnittämiseen, ainoana puuterinani. Viime aikoina tämä oli satunnaisessa meikinkorjailukäytössä.

Nyt ajattelinkin kokeilla, onko muilla selektiivisillä merkeillä yhtä hyviä puutereita. (Edit: ostin jo Estée Lauderin AeroMatten sävyssä W1... Sillä nyyh, tämä Dior oli uudistunut ihan erilaiseksi eikä uudistuneen tuotteen vaaleinkaan sävy näyttänyt hyvältä naamassani.)

Tämä Dior oli todella vaalea, läpikuultavan väritön sävy. Se ei näy iholla muuta kuin mattaisuutena, en liitä tähän nyt edes swatch-kuvia kädestä tms.

Päätin, etten toistaiseksi ainakaan ota blogiin meikkikuvia itsestäni ja mitä järkeä siinä lopetettujen tuotteiden kohdalla varsinkaan edes olisi. Muutenkin tämä on amatöörin pitämä tuotteiden käyttömukavuuskokemuksien jakamisblogi, ei todellakaan mikään "repeat after me"-tutoriaaliblogi. Paljonhan meikkitutoriaaleja löytyy esim. Youtubesta niitä haluaville. Osaan meikata itseäni ja ehkä hädin tuskin kavereita, mutta jos ei ole mallia edessä, niin en kyllä osaisi antaa mitään yleisneuvoja :) Säästytte nyt moiselta.

2 kommenttia:

  1. Minä käytän Maybellinen sarjasta FIT ME puuteri kesäisin talvella en ollenkan kun naama kiristää muutenkin.Tuo Diorin nyt katsoo minua sillä silmällä ,että ota minut kotiin mukaan haahhaaaa

    VastaaPoista
  2. Tätä samaa Dior-puuteria ei enää saa kaupoista. Tuote on muuttunut erikokoiseen rasiaan ja sävykään ei ole yhtä läpikuultava :( Mutta voin kyllä suositella vaihtamaan ruokakaupan puuterista kalliimpaan, on luonnollisempi lopputulos.

    VastaaPoista