sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Dermosilin joulutuotenäytteet testissä

Dermosilin uusi kuvasto ilmestyi hiljattain ja ainakin oman kappaleeni välistä löytyi 4 näytettä sesonkituotteista. Eniten minua kiinnosti tuo Body Cream Mocca, jota kylläkin myydään vain yhteispaketissa samantuoksuisen suihkugeelin kanssa. Voide oli ihanan toffeisen, maitoisen ja hyvin miedon kahvin tuoksuinen. Tuoksultaan tuote oli aivan mahtava, mutta valitettavasti tuoksu hävisi lähes heti iholta. Myös koostumus oli vain ihan peruskosteuttava, ei-riittoisa tavisrasva, ei mikään ylellinen bodybutteri. Alla INCI.


Mocca Body Creamin INCI
Minusta kaikkein mieluisin kuvaston välistä tullut tuotenäyte oli Arctic Berries Conceptsin Kuoriva Puolukkasuihkugeeli. Se levittyi ja hiukan vaahtosikin veden kanssa tosi näppärästi. Kuoriva rouhe oli hienojakoista ja sitä oli melko tiheässä vartalokuorinnaksi ja aine jätti pehmoisen ihon. Tuote on melko pesevä ja sopii minusta parhaiten urheilun jälkeiseen suihkuun. Mikään ylellisyys- tai hemmottelutuote tämä ei ole, mutta arkea piristävä kuitenkin.Myös Keittiösaippua Salvia oli aika kiva. Pidin siitä enemmän kuin normaalista Keittiösaippuasta! Tavisversion tuoksu on mielestäni metallinen ja ikävä, mutta tämä tumma versio oli viherkasvinraikas. Odotin tunkkaista yrttisyyttä nimen perusteella, mutta tuote yllätti iloisesti raikkaudellaan. Vähävaahtoinen pesu sinänsä on hyvä, mutta tuntuu hiukan oudolta kun poishuuhtoutuminen on työlästä. Taisi vaan jo loppua verkkokaupasta kesken heti alkumetreillä tämäkin tuote.Kuvastosta tupsahti myös näyte miesten Black Pepper-suihkugeelistä. Sain mieheni houkuteltua kokeilemaan sitä, mutta hän ei pitänyt suihkugeelistä eikä halua kuulemma enää blogini koekaniiniksi. En tiedä oliko juuri tämä suihkugeeli niin järkyttävää vai se, että joutui keskustelemaan saippuoista kanssani :D Hän on lievästi sanottuna jokseenkin vähemmän kosmetiikan perään kuin minä... ;) Minun nenääni tuoksu on tosi halpismainen. Se on kyllä nimensä mukaisesti mausteinen, mutta pohjalla on puistattava sitruunainen vessanraikastinvivahde.Sukulaiseni laittoi jo joulutilauksen meille vetämään, mutta en ostanut mitään näistä neljästä. Palataan niihin tilauksiin myöhemmin, kun tuotteet saapuvat minulle.

4 kommenttia:

 1. Mäkii testasin noi kaks ekaa ja puolukasta tykkäsin, mut toi mokka oli vähän pettymys. Dermosililla usein hedelmä- ja marjatuoksut on onnistuneita, kuten esim. mustaherukka ja raparperi oli uskomattoman aidon tuoksuisia, mutta suklaa- kahvi- ja jogurttijutut ei mun mielestä ollu kauheen hyviä.

  T:S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, paitsi että mä kyllä muistaakseni ihan tykkäsin suklaa- ja jogurttijutuistakin, vaikka ne eivät kyllä ko. ruokia ole nähneetkään... :D

   Poista
  2. Minä olen ihan sama mieltä niistä tuoksuista.Pidin myös samoista näytteistä

   Poista
  3. Sabiha: Tämä on kyllä tosi hauska sattuma :) Kommenteistasi päätellen meillä on TODELLA monia samoja purkkeja!

   Poista