lauantai 24. marraskuuta 2012

Dermosil Classic Puhdistusmaito 40 mlHuomasin tätä tuotetta ilmaantuneen myyntiin kokeilukokoisena ja kaupat tuli välittömästi. En ole pahemmin ennen käyttänyt voidemaisia tai emulsiomaisia putsareita. Nyt, kun käytän jonkin sortin kaksoispuhdistusta, ovat ne kuitenkin kiehtoneet koko ajan enemmän.
Kasvomeikki katosi hyvin iholta, silmämeikkikin riittävän hyvin. Tällä hetkellä minulla on surkea, poikkeuksellisen vaikeasti irtoava IsaDoran ripsari käytössä, mutta uskoisin normaalin vesiliukoisen ripsarin lähtevän hyvin tällä puhdistusmaidollakin. Vähän jäi voideltu olo tän jäljiltä vesihuuhtelusta (ennen ja jälkeen) huolimatta, mutta kakkosvaiheen voimakkaamman putsarin avulla sekin outo tunne lähti. Ei sinänsä lisännyt epäpuhtauksia naamassa, mutta vähän  turhan tuhtia kamaa tämä "vain" pintakuivalle iholleni ehkä oli. Ohuempi puhdistusemulsio kiinnostaisi kyllä, ja sellainen jemmassa jo nököttääkin.


Pakkaus oli hyvä turistella ja väännellä tyhjäksi ja lopulta myös leikkasin auki. Napakka flippikorkkihan näissä Dermon minituubeissa aina on, on luotettava kassissa kuljettaessakin. Hajustamattomana tuotteena tämä oli hieman tylsä minun makuuni. Voide on hempeän pinkkiä ja tuotteella on mieto, pehmeän extramainen, lyijykynäinen ominaistuoksu. Onneksi oli kokeilukoossa, sillä niinhän tässä kävi, ettei tämä minulle jatkuvaan käyttöön sovellu. Ei kun kohti uusia seikkailuja! :)

2 kommenttia:

  1. Moi! minä taas käytin tuota jo jonkun aika ja tykkäsin kovasti nyt on jo monta pulloa tilattu jemmaan.Ihoni on normaali kuivuuteen taipuvainen yli viisikymppisen iho .
    Huutelen lämpimään veteen kastetulla sienellä niin ei jää ollenkaan raisvainen olo ja puhdistaa hyvin ihoa

    VastaaPoista
  2. Ihoja on moneen lähtöön. Voisinkin kokeilla sienen/pesulapun kanssa käyttöä, jos uusikin puhdistusmaitoni on rasvaisen tuntuinen.

    VastaaPoista