keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Nivea Visage Refreshing Wash Gel 150 ml


Tämä oli oikeastaan ihan mukava tuote ja pullokokokin kohtuullinen. Jostakin syystä (varmaan ihon kunnon heittelyiden takia) tämä jäi kuitenkin pyörimään nurkkiini ns. ikuisuustuotteeksi. Enkö lie ostanut tämän jo 2010? Yleensä käytän pullon kokonaan pois ennen uuden avaamista, mutta tämän siirsin syrjään useita kertoja kesken kaiken ja käytin välissä kokonaisia pulloja muita tuotteita. 

Tuote ei vaahtoa juuri ollenkaan, mutta tällä paksulla geelillä on hyvä pyöritellä kasvoja pitkänkin aikaa. Paksua meikkivoidetta tämä ei mielestäni puhdista kunnolla. Erillisen meikinpoistoaineen jälkeen käytettynä toimii ja iho on puhtaan tuntuinen. Tämä jättää ihon myös pehmeäksi, ei ollenkaan natisevaksi.

Ostin tämän punaisen lapun korista ja hinta on unohtunut. Pakkaus on tällä välillä uusiutunut tuubiksi, mutta INCI on parin säilöntäaineen järjestyksen vaihtumista lukuunottamatta ennallaan.


Tuoksu on mieto ja vienosti merellinen, mutta kuitenkin enemmän puuterisen pehmeä kuin raikas. Perinteisen Nivea-cremen tuoksua tässä ei ole kuitenkaan havaittavissa minun nenääni. Miltään kasvilta tai vastaavalta tunnistettavalta tämä ei tuoksu vaan on selvästi keinotekoinen hajustetuoksu. Geeli on sinistä ja koostumus siis todella jäykkää ja valumatonta. Pakkausmatsku on kovaa ja jäykkää. Pulloa sai kyllä silti helposti puristettua, mutta lopuksi piti leikata auki melkoisen järeillä saksilla.

Mukava perustuote, en tosin taida itse ostaa tätä uudelleen, sillä vähän tylsähän tämä kieltämättä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti