sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Dermosil Fresh Balance bodyvoide 200 ml


Jotkut Dermosilin tuotenimet on vähän höpsöä suomea. En mahda sille mitään, mutta esimerkiksi juuri nämä "bodyvoiteet" kuulostaa väkisin väännetyiltä ja hihityttää ainakin meikäläistä... xD

Mutta leikki sikseen, tämä oli oikein kiva tuote käytössä. Ostin tän outletista 3 €:lla ja valmistus siis on lopetettu, mutta eilen tilausta tehdessäni huomasin tätä vielä myytävän. On tosiaan tuon outlet-hintansa väärti. Suosittelen.

Voide on todella ohutta, suorastaan nestemäistä. Se on väriltään hennon vihreää ja näyttää hohtavalta, mutta iholle ei jää tippaakaan mitään kimallusta. Levittyy helposti ja imeytyy salamana, mutta ei kuivahda ihon pintaan vaan kosteuttaa perushyvin.


Ainut lievä miinus tulee kurkkumaisesta tai vihreää teetä muistuttavasta unisex-tuoksusta. Henkilökohtaisesti olisin enemmän herkullisten, esim. hedelmäisten tuoksujen ystävä. Tuoksu ei kylläkään ole voimakas tai jää iholle pitkiksi ajoiksi. Myös jäykähkö tuubimateriaali oli huono näin juoksevalle tuotteelle, tuli puristettua liikaa kun voimaa joutui käyttämään. Korkki ei myöskään antanut annostella portaattomasti, vaan tuli aina aika iso turahdus voidetta kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti