keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Dermosil Arctic Berries Concepts Tyrnikäsisaippua 500 ml


Tämä on paksua, helmiäismäistä vaaleanoranssia saippuaa. Tykkäsin tuotteen riittoisuudesta: tuhti koostumus annostui sopivan niukasti myös pikkulapsen käytössä ja jo alle herneen kokoinen määrä muodosti kunnon vaahdon käsiin. Laitoin pussista Dermosilin omaan tyhjentyneeseen pesuvoidepulloon ja mekanismi on toiminut ihan hyvin jo muutaman täytön ajan. Tämän tuotteen oma pullo on nättiä, mutta ärsyttävää mallia, jossa pumpun letku ei ylety lähellekään pullon pohjaa enkä siksi aio hankkia sellaista.


Tyrnisaippua oli aika kuivattavaa lupaillusta kostetuttavasta glyseriinistä ja öljyistä huolimatta. Niukasta annostuksesta huolimatta antoi aika tehokkaan pesun ja ihottuma paheni selvästi näiden muutaman viikon aikana, joiksi tämä pussi riitti. Toki samaan aikaan tuli myös säiden kylmeneminen, mutta nyt Voidesaippuaan vaihdettuamme huomaa selvän eron Tyrnikäsisaippuaan ja epäilen siksi tyrniä käsieni kuivattajaksi.

Tuoksu on makea ja yleishedelmäkarkkimainen. Aitoa tyrnimarjaa se ei minun nenääni kyllä muistuta, pikemminkin greippiä. Vähän liian keinotekoinen ja imelä minun tuoksumakuuni, että pystyisin uudelleen käyttämään. Jääkööt kertakokeiluksi, varsinkin, kun hintaa tälle pussille jää riittoisuudesta huolimatta 5,90 €.

2 kommenttia:

 1. Hei vaan!
  Ihanaa kun löysin blogisi.
  Pidän paljon ja luen nykyään säännöllisesti postauksiasi kun meilä tuntuu olevan aika paljon samoja tuotteita käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla lukijapalautetta, kiitos! :) Olenkin tilastoista huomannut, että kyllä näitä postauksiani joku lukee, mutta kiva saada kommenttia ja "tavata" täällä kommenttiosiossa. Kirjoittelen tähän ronskiin tyyliini jatkossakin, en tosiaan ole kauneusammattilainen ja kerron tuotteista, mitä mieleeni juolahtaa.

   Hauska sattuma, että meillä on paljon samoja tuotteita. Siksipä tän bloginkin perustin, kun tuntui että käytän ihan eri tuotteita kun blogeissa esitellään ja oisin halunnut samoista tuotteista tietoa. Hyvä siis, että sinulle nyt löytyi sopivaa luettavaa :)

   Poista