tiistai 2. lokakuuta 2012

Mediterraneo Hand Cream with Organic Olive Oil 75 mlTämä oli melko haalea peruskäsivoide. Tämä oli valkoista, pehmeähköä voidetta. Ihan kosteuttava päiväkäyttöön ja suht  hyvin imeytyväkin. Hivenen silarisen oloinen, niljaisehko lopputulos, mutta se hävisi nopeasti ainakin mun rutikuiviin ihottumakäsiini. Aivan käyttökelpoinen, mutta ah, niin t-y-l-s-ä.

Mikä tästä teki tylsän, oli tuoksu. Se on todellakin oliiviöljyn, oikein sellaisen vehreän ja voimakkaanmakuisen, tyyppinen. Esimerkiksi Dermosilin ja Palmoliven oliivisuihkusaippuoissa on samantyyppinen mutta selvästi tätä käsivoidetta makeampi tuoksu. Kosmetiikassa pidän enemmän puhtaanraikkaista tai sitten makeista ja jopa kukkaisista tuoksuista. Mutta en mistään vihreistä yrteistä! Onneksi tämä oli joku Prisman poistokorilöytö muutamalla eurolla, eikä ole vaaraa enää ostaa tätä. Oikein tympii postatakaan tällaista, mikä ei herätä mitään intohimoa paitsi sen, että jihuu kun tästä pääsi vihdoin eroon ja testaamaan jotain uutta.

Tässäpä vielä INCI:ä kiinnostuneille.


Pakkaus oli erittäin jäykkää muovia ja loppuja ei saanut oikein tursotettua helposti ulos. Kun sitten leikkasin tuubin poikki, oli siellä vielä useaksi päiväksi voidetta. Tuubissa oli kierrekorkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti