lauantai 13. lokakuuta 2012

Dermosil Skin Comfort Eheyttävä käsivoide 40 ml
Tämä on poistomyynnissä parhaillaan oleva tuote, josta olen aikanaan ostanut tämän näytteen. En oikein innostunut. Tätä saa hieroskella iholle jonkin aikaa, sillä tämä on hyvin liukkaan, silikonipitoisen tuntuinen. Lopulta tämä asettuu ihanan puuteriseksi kuivaksi kerrokseksi kyllä, mutta kämmenpuolelle sormiin tämä ei vaan imeydy. Silti tämä ei myöskään kosteuta kovin paljoa, että voisi yökäyttöön siirtää. Oikeastaan tämä ei kosteuta kuivia käsiä edes päivisin riittävästi. Hilseilevät kohdat ja kynsinauhat jäävät ihan kuivan ja kovan tuntuisiksi, tämä ei tee niille kohdille mitään. "Eheyttävyys"-sanan takia olisin olettanut jotenkin ekstrahoitavuutta mutta tämä oli pikemminkin poikkeuksellisen kevyttä kamaa.

Koostumus on melko ohut ja nestemäinen. Väriltään tuote on maalarinvalkoista, lähes kermanväristä tai beigeä melkeinpä. Toisaalta värillisyys käy ihan hyvin yhteen tuotteen luksusrouvamaisen imagon kanssa, mutta muuten se on vähän puistattavan näköistä. Ihan kuin voide olisi jotenkin likaantunutta, kun yleensä on tottunut puhtaanvalkoisiin tuotteisiin.

Tuoksultaankin voide on hyvin lancômemaista ja vivahtaa jopa teehen. Luksushajusteen pilaa kuitenkin pohjalta pistävä etikkaisuus. Jotenkin voide ei kolahtanut muhun juurikaan. En taida olla kohderyhmääkään, Skin Comfort-sarjan kasvotuotteissa ainakin taitaa lukeakin 50+... Tämän käsivoiteen takanakin puhutaan jotain pigmenttiläiskistä, joten sopisiko sitten paremmin ikääntyneelle iholle.
Pakkaus on peruskätevä flippikorkillinen tuubi sopivan ohuesta muovista. Voipi turistella jämiä aika kätevästi jo ennen leikkaamista poikki. Voidetta kuivettuu ja kerääntyy tuubin rei'älle jatkuvasti. Pakkauksen ulkonäkö sinänsä on tosi hieno ja tyylikäs mielestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti