perjantai 19. lokakuuta 2012

Garnier Fructis Strengthening Shampoo Pure & Shine 250 ml


Tämä oli raikas, omenan ja pyykinhuuhteluaineen tuoksuinen (ei sen perus-Fructiksen tuoksuinen vaan miedompi ja raikkaampi) läpinäkyvä geelishampoo. Purkin kyljessä kerrotaan, että tuote on silikoniton, parabeeniton ja väriaineeton eli "purified formula". Shampoon pitäisi tehdä hiukset painottomiksi ja huippukiiltäviksi ja suositellaan kiillottomille, latteille hiuksille.


Omat hiukseni ovat tällä hetkellä värjätyt, mutta hyväkuntoiset. Käytän runsaasti sirotehiuspuuteria, joka huonontaa shampoiden vaahtoutumista ja tätä geelishampoota sai annostella tosi reilusti, varmaan 2-3 tl kerralla. Joskus jopa vaahdotin huuhtelun jälkeen toisen kerran! Tämän rinnalla käytössä ollut Dermosilin syväpuhdistava shampoo irrotti suosiolla hiuspuuterinkin heti. Kyllä tässäkin joku sulfaatti näyttäisi INCI:n kärkisijoilla olevan, mutta onko sitten joku tehottomampi lajike...


En saanut tällä shampoolla mitään ihmevaikutuksia aikaan, ihan peruskamaa. Kiiltoa ei tuonut erityisesti, mutta tuo painottomuus kyllä toteutui.  Aika kuivan kahiseviksi ja siksi painottoman tuntuisiksi hiukset tuli. En tule ostamaan uudelleen.

Yksi syy tähän on myös halpismainen pakkaus. Etikettitarrasta lähti alempi puolisko rullautumaan irti ja liehui kylppäriä rumentamassa. Kuvauksen ajaksi sain sen taputeltua hetkeksi takaisin kiinni. Lisäksi flippikorkissa oleva koristepallo oli oikea pesuveden pehmentämien kynsien surmaaja. Karhennusraidoista huolimatta korkkia ei nimittäin saanut auki sormenpäällä ja oli pakko kaivaa kynsillä. Korkki oli myös poikkeuksellisen tiukka.Hahaa, seuraavaksi lähteekin käyttöön se kauan himoitsemani Lidlin litrashampoo :D

EDIT: Tämä tuoksuu aivan Julia-konvehtien ja -patukoiden sisällä olevalle hyytelölle! Huomasin vihoviimeisellä käyttökerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti