perjantai 19. lokakuuta 2012

Herbina Clearline Tasapainottava puhdistusgeeli 150 ml




Onneksi maksoin tästä vain euron, niin ei jää harmittamaan. Kuten ostaessani jo ounastelinkin, en oikein tykännyt tästä vieläkään. Tätä kuluu tosi paljon, koska vaahtoavuus on melko huono. Tuoksujen arvostajanakaan en saanut tältä tuotteelta kyllä mitään. Tämä haisee greipille ja miehiselle, vähän jopa laitossiivousainemaiselle.



Meikinpoistoon tästä ei ole, mutta erillisen kasvomeikinpoistoaineen jälkeen paljasta ihoa tällä voi kuurata. Ei kyllä tehonnut finneihin, mutta puhdas tuntu jäi naamalle kuitenkin. Positiivinen yllätys tällä viimeisellä kokeilukerralla (näin olen päättänyt, vaikka saisin ilmaiseksi jostakin...) oli se, ettei tämä sittenkään tunnu kovin kuivattavalta. Eli siis miedosti pesevä tuote kaiken kaikkiaan.

Tuubi on mukavan iso ja leveä, jolloin se myös pysyy vakaasti pystyssä. Flippikorkki on ollut ihan toimiva. Tuubimatskun jäykkyys potutti loppuvaiheessa ja jouduin suhteellisen aikaisessa vaiheessa jo leikkaamaan sen auki. Nyt loppuu asia, tämä ei heilauttanut kosmetiikkatunne-elämääni kovinkaan dramaattisesti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti