perjantai 12. lokakuuta 2012

Dermosil Perhehoitoaine Punainen appelsiini 40 ml

Nimestään huolimatta tällä tuotteella ei ole juurikaan yhteistä Dermosil Perhehoitoaineen kanssa. Vihreä normiversio oli jämäkkää ja miedon tuoksuista, tämä punainen versio taasen juuri sellaista löysää ja karkaavaa sekä melko voimakastuoksuista. Molemmissa lopputulos oli kivan rasvaton ja tässä punaisessa appelsiinissa jopa hieman pehmentävä. Tämä puna-appelsiininen oli silti loppupeleissä hieman vihreää hoitavampaa etenkin kun sai olla muutaman minuutin ajan päässä.Olen pitänyt punaisen appelsiinin tuoksusta deodorantissa ja suihkugeelissä, mutta vartalovoiteessa ja nyt tässä hoitoaineessa tuoksu oli jotenkin nuhjuisempi ja kyllästyinkin jo totaalisesti. En siis aio ostaa tätä enää, vaikka tämä olikin innostuneena ostettu toinen minituubillinen. Punainen appelsiini-tuotesarjassa on siis ylipäänsä sellainen makea, mehukas ja voimakkaahko veriappelsiinin tuoksu. Tuoksu on lämpimämpi ja vähemmän raikas kuin normaalin oranssin appelsiinin tuoksu, muttei missään nimessä mausteinen tai raskas.

Vaikka tuoksutuotteet kivoja ovatkin, niin minulle hiustuotteissa on kuitenkin paljon tärkeämpää olla huipputoimiva kuin mukavantuoksuinen tuote. Siinä mielessä tämä ei vastaa oikein vaatimuksiani. Silti ihan perustoimiva tuote, joka menisi mainiosti esim. satunnaisessa matkakäytössä, jolloin tuoksu toimisi piristysruiskeena.

Pakkaus on mukavan ohutta ja löysää muovia, josta leikatessa huomasi, että lähes kaiken oli saanut jo muutenkin puristeltua talteen. Myös flippikorkki on plussaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti