perjantai 19. lokakuuta 2012

Yves Rocher Kuorinta-aine ja Kosteuttava naamio


Tätä kokeilupussia myydään nimellä Kuulautta lisäävä duo, mutta käsittääkseni sen sisältämä aine 1 on tuota tuubissakin myytävää Kuorinta-ainetta. Samaan tapaan aine 2 on Kosteuttavaa naamiota. Kokeilin tämän yhden pussikaksikon sekä kokonaisen tuubin samaa naamiota ja nyt juuri ostin kuorintaakin tuubissa kun alesta kerran sai.

Kuorinta on ankean beigen näköistä. Tuoksu on hyvin savimainen ja vähän sellainen kuin ulkoilman haju märkänä syksypäivänä. Tuoksu ja tuote muutenkin on hyvin samanlainen kuin Yvesillä 90-luvulla myyty tuubikuorinta, jossa tuubiosa oli valkoinen ja kierrekorkki vihreä. Tuote on jäykkää tahnaa, mutta veden kanssa notkistuu ja huuhtoutuu helposti. Tuote on melko pesevä, en ihan herkälle tai kuivalle iholle kyllä mieltäisi tätä tuotetta. Savimaisen paksun tuotepohjan seassa on pikkuruista, mutta jytäkän karheaa ja pysyvää raetta. Sillä on oikein hyvä pyöritellä ihoa pitkäänkin. Minusta kuorinta on aika tehokasta.Naamio on merensinistä ja tuoksuukin raikkaan merihenkiselle. Se on melko paksua ja kuohkeaa geeliä, joka ei ole läpikuultavaa eikä rasvaista, vaan jollain tavalla mineraaliöljyisen tuntuista tuhtia kamaa. Naamio kosteuttaa mukavasti ollessaan kasvoilla. Se poistetaan pyyhkimällä kasvopaperilla. Vaikka naamio sisältää alkoholia ja siksi tuntuu raikkaaltakin kasvoilla, se jättää jälkeensä hiostavan kalvon. Mitään voiteita en pintakuivalle finninaamalleni naamion jälkeen voinut levittää. Seuraavana aamuna T-alueella oli aina iho tosi kiiltävänä mutta pintakuivien poskien punaiset finnit näyttivät aina pienemmiltä eikä niiden ympärillä ollut enää punoitusta vaan rauhoittuneen oloista heleää ihoa. Kokonaisuutena ihoni näytti "enemmän ihonväriseltä" tämän naamion jäljiltä.

Kuorinnan INCI

Naamion INCI


T-alueella minulla on aina kiiltoa ja mustapäitä. Sillä alueella tämä naamio ei tehnyt mitään positiivista vaan tosiaan sitä kiiltoa normaaliakin enemmän.

Pussipakkaus nyt on mitä on, mutta siinä oli valmiina hyvä katkoviiva, jota pitkin pussit sai tarvittaessa erilleen avaamatta kumpaakaan osiota. Tuubeissa hyvää oli flippikorkki, mutta tuubiosan matsku oli tosi jäykkää, mikä hankaloittaa loppuvaiheen käyttöä. Lopulta oli vaan pakko leikata auki, mutta ainakaan naamiota ei juurikaan enää ollut jemmassa tuubin poimuissa.

Naamio jäi kertakokeiluun, kuorintakin todennäköisesti. Etsin mikrokuorintaa tai vieläkin hienommin hiovaa mekaanista kuorintaa, tämä ei aivan yllä siihen kategoriaan vaan on melko perinteinen raekuorinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti