perjantai 19. lokakuuta 2012

Lumene Arctic Aqua 24 h Deo-Antiperspirant 60 ml



Oikein mukava perusdödö. Piti pääsääntöisesti pettämättä hienhajua, mutta kosteutta ei aina täysin. Tosin minua se ei myöskään mitenkään haitannut. Vanhemmiten, ihan parina viimeisenä viikkona, itse pakkaus tuntui lemahtavan vähän hielle, vaikka aina levitänkin deodoranttia vain juuri pestylle iholle. Mystistä. Ei tämä nyt normaalia paria kuukautta kauemmin kerennyt edes olemaan auki.



INCI:ä tuossa kiinnostuneille. Tuoksultaan tämä ei muistuttanut minusta ollenkaan saman sarjan suihkugeeliä, vaan oli pehmeän merenraikas. Oikein hyvin natsasi sinivalkoiseen pakkausimagoon :) Hajuste oli hyvin mieto, olisi saanut minun puolestani olla voimakkaampikin. Reippaampi tuoksuvuus freesaisi oloa paremmin.

Tuote levittyi alkuun hyvin hankalasti. Iso pallo tuntui olevan tosi tiukassa jalustassaan ja tuotetta ei ikäänkuin mahtunut leviämään sen raoista. Ongelma helpottui pakkauksen tyhjetessä, mutta missään vaiheessa tuotetta ei hulahdellut liikaa, edes tuotteen oltua viime päivinä alassuin. Silti itse tavara tuntui olevan nestemäistä ja kuivui aika nopeasti ja kerroskin oli sopivan ohut. Koostumuksen ja pakkauksen yhteistoiminta oli siis loistavaa! Harmi, että tuoksu oli vähän tylsä, muuten ostaisin ehdottomasti lisää. Hinta jollain Sokoksen ale-päivillä oli n. 3,5 € ja oli joka pennin arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti