lauantai 29. syyskuuta 2012

Dermosil Karbamidijalkavoide 150 ml

Anteeksi omavaltainen tuotteen nimen muokkaaminen, mutta en kestä tuollaisia Karbamidi Jalkavoide-tyylisiä kirjoitusasuja... Onneksi itse tuote oli huomattavasti enemmän kohdillaan kuin nimike.

Tykkäsin tosi paljon tästä tuotteesta. Nimi viittaa siihen, että tuotteessa on lähes viidennes superkosteuttavaa karbamidia eli ureaa. Mulla on ihan rutikuivat jalkapohjat ja ainoat kaksi voidetta, jotka ovat toimineet ihooni kunnolla, ovat tämä ja Schollin K+, joka myös perustuu karbamidin suureen osuuteen voidekoostumuksessa.Nämä ureavoiteet tuntuvat levitettäessä ihmeen "mattapintaisilta". Juuri jalkapohjissa se on mainio asia, sillä aamullakaan ei sitten ole liukasta silarikerrosta jaloissa. Aamulla jaloissa on ihan sellainen kuivapintainen tuntu, kuin ei olisi mitään voidetta koskaan laittanutkaan. Iho on silti kosteutetumpi ja joustavampi kuin illalla ennen voiteen levitystä. Kovettuneet päkiät ja kantapäät ovat myös  oikeasti pehmittyneet (mitä esim. Scholl Deep Moisturising Cream ei minulla tee ollenkaan) ja repaleista hilseilyä on vähemmän. Silti tuntuu, että voide on kadonnut enkä ole käyttänyt edes sukkia yöllä tän päällä, niinkuin öljyisempien voiteiden kanssa tarvitsisi.

Sanoisin, että nuo tuubiin painetut lupaukset kutakuinkin toteutuvat. Tiedä häntä johtuuko urean suuresta määrästä vai mistä, mutta yksi ikävä puoli on tuubin suulle kerääntyvä kuiva, jäykkä vaha, jota saa olla pyyhkimässä hukkaan koko aika. Voi myös olla, että siististi käsien avulla tuotetta ottaessa näin ei kävisi, mutta itse tykkään pyyhkäistä suoraan jalan syrjään ja pitää kädet siistinä, mikä on taaskin netistä opittu niksi. Tuote ei muuten tuoksu yhtään millekään, edes hajustamattomalle tuotteelle. Tällä ei myöskään ole mitään viilentäviä, lämmittäviä tms. vaikutuksia, mutta ajaa asiansa niin poikkeuksellisen hyvin, ettei moista kaipaakaan tai koe tuotetta tylsäksi.


Tuubimateriaali on myös hyvin jäykkä ja ekasta kuvasta näkyy, kuinka olen joutunut ruttaamaan purkkia loppujämiä tikistellessäni. (Kuva on otettu juuri ennen kuin leikkasin sen lopulta poikki.) Viikon - parin annos oli vielä tuubissa, joten kannattaa todellakin nähdä vaiva ja leikellä tämän tuotteen kohdalla! Tuubi on melko leveä ja matala ja se pysyy mainiosti yöpöydällä pystyssä, kaiken maailman herätyskellon kurotteluista huolimatta. Kaiken kaikkiaan mainio tuote, toimiva ja edullinenkin vielä, 4.90 € hintaa ja kumminkin järkälemäinen 150 ml pakkauskoko. Minulla on muutama jalkavoide jemmassa, mutta jos ne eivät aiheuta hurraahuutoja, niin palaan tähän takaisin (mitä en muuten juuri minkään tuotteen kohdalla tee vaan aika herkästi etsin vieläkin parempaa). HG!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti