tiistai 4. syyskuuta 2012

Dermosil Oat Body Milk 325 mlTämä alkaa lähennellä vartalovoiteiden aatelia. Harmi, ettei se ole pysyvässä valikoimassa eikä siitä ole tuoksuvariantteja. Tämä on todella ohutta ja juoksevaa valkoista voidetta.Toisin kuin Dermosilin minikitin vartalovoiteet, tämä vartalomaito ei ole aiheuttanut ihon pintaan kuivahtamista. Tämä on kyllä supernopeasti imeytyvää, mutta jälkitunne on pehmeä ja kosteutettu. Uskon tämän eron johtuvan alkoholittomuudesta.
Pakkaus on aivan jumalainen estetiikaltaan. Pullon muoto, väri ja mattainen materiaali ovat makuni mukaisia. Suoraan pullon pintaan painettu kuvio on tyylikäs, sillä se ei ala vanhemmiten repsottaa ja likaantua kuten tarrat toisinaan. Toisaalta pulloa ei saa puhtaaksi uudelleentäyttöä varten :( Olen hankkinut Dermolta muutaman muunkin tuotteen tämän muotoisessa pullossa esteettisistä syistä, mutta kaikissa on harmillisesti ollut hirmu lyhyt pumpun letku ja niin tässäkin. Vähän tuon Dermosil-tekstin alle vajuessaan voidetta alkoi olla jo vaikea saada pumpun kautta ulos. Korkin irrottaminen, tuotteen valuttelu ja sormin kaivaminen useiden (satunnaiskäytölle jääneiden) viikkojen ajan ei ole sitä mielekkäintä puuhaa kun muitakin iltatoimia riittäisi. Voide on myös hupaa kulumaan nopeasti. Nyt kun tätä saa enää Outletista, hinta ei tosin ole päätä huimaava. (Jotain 4 €?)

Tuoksu on aivan hurmaava. Ensituoksussa on jotain hyvin palasaippuaista, pehmeää puuterisuutta. Yves Rocherin 90-luvulla metallirasioissa myydyissä parfyymivoiteissa (esim. vaaleansinirasiainen talvituoksu) oli jotain samaa pohjavibaa kuin tässä. Tämä kauramaito ei ole niin parfyymistä, mutta pohjapehmeys on sama. Silti tässä voiteessa on selvää raikkautta ja juuri koneesta otetun märän mutta puhtaan lakanapyykin tuoksua. Harmi kun poistuu valikoimista, nyt jäädään comebackia odottelemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti