keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lumene Body Aktiva Hemmotteleva Suihku- ja kylpyöljy 200 ml


Joo no niin tota... Öö, jos vaikka ihailisitte noita kuvassa näkyviä kesämaisemia, ettekä keskittyisi taivastelemaan, miten muinaisia tuotteita olen taas läiminyt nahkaani... Löysin tämän Tokmannilta eurolla ja eihän sitä voinut jättää kokeilematta. Oikeastihan tämä Body Aktiva-linja on ollut myynnissä joskus markka-aikaan, en tiedä milloin sitten lopetettu varsinaisesti ja mille vuosisadalle tämä pullo ajoittuu. (Pullon pohjassa oleva parasta ennen-päiväys on paukkunut jo vuonna 2009... En tiedä kertooko tämä enemmän tuotteen ostajasta vai myyjästä :D )

Ihanan pehmoinen ja lievästi vaahtoava tuote tämä oli. Vähän nahkea levittyvyydeltään, enkä oikeastaan halua tietää johtuiko se öljymäisyydestä vai vanhentumisesta :D Väriltään tuote oli lämpimänsävyistä violettia ja tuoksultaan aika mieto ja laventelinen. Kovin laimea ja saippuapalaan vivahtavakin tuoksu oli. Purkin kylkeen painetut koivunlehdet olivat siis huijausta, ei tämä mikään raikas kesämökkituote ollut vaan ennemminkin sellaista talven kylmyyden vastapainoksi sopivaa luksusta.

Mitäs tästä kummempia satuilemaan, olin varmaan tämän tuotteen viimeinen kokeilija tässä universumissa. Toivottavasti ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti