keskiviikko 26. syyskuuta 2012

The Body Shop Cranberry Joy käsivoide 50 ml
Tämä oli kiva käsivoide. Voisin käyttää sitä tai sen siskossarjojen vanilja- ja joulumaustekäsivoiteita mielelläni lisääkin. Tuleekohan näitä Body Shopiin joka joulunseutu? Tämä oli hempeän vauvanpinkkiä, vähän jäykän butterin oloista. Silti tämä oli voidemainen, ei öljyisen rasvainen. Päiväkäytössä tämä oli kuiviin käsiin ihan sopiva, ei tosin mikään ihan pikaimeytyjä. Yökäytössä hoitavuutta oli vähän liian heikosti, mutta sileät ja peruskosteutetut kädet aamullakin vielä olivat.

Ja se tuoksu! Aivan ihana, aito, kirpeä ja melko voimakaskin karpalon tuoksu. Ehkä hieman jopa käyneen, liköörimäisen karpalon oloinen. Herkullinen joka tapauksessa.

Pakkaus oli ihan toimiva. Lopuksi kuvan ottamisen jälkeen leikkasin tuubin vielä auki, niinkuin muutenkin aina teen. Pakkaus oli niin pieni, että säästelin sitä kuukausia, mutta kun lopulta raaskin ottaa jokailtaiseen käyttöön, niin siitä riitti 1 -2 kuukautta.

Itse en kyennyt saamaan INCI:stä luettavaa kuvaa, mutta joku muu bloggaaja on onnistunut.

Kiitoksia vaan sille henkilölle, joka antoi tämän minulle joululahjaksi viime vuonna ja jonka tiedän tätä blogia lukevan. Kosto tulee olemaan suloinen tulevana jouluna! Kirjaimellisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti