lauantai 1. syyskuuta 2012

Tervanjuontia

Nämä on taas sarjassamme miksi ihminen kiusaa itseään nuukuuksissaan. Tervashampoon ostin jostain tuhat pulloa satasella-könttätarjouksesta miehelleni. Hän ei voinut käyttää tuota, koska sai siitä kuivaa hilsettä ja kukapas muu kuin minä pelastin sen sitten... Ei se käynyt tosin minullekaan. Olin juuri saanut käsiini halpasaippuasta ihottuman ja tämä pahensi käsieni kuntoa entisestään.

No arvatkaas raaskinko siltikään heittää sitä? Oikein, en tietenkään! (Tai no, kaadoin kierrekorkkiin kyllästyttyäni sisällön neljänneslitran pumppupulloon, mutta pohjalle jäi reilut jämät ja "unohdin" sitten kaverin saunatupaan sen jämän...) Mutta sen 250 ml käytin loppuun. Shampoo on todella ohutta ja löysää. Se meinaa karata annosteluvaiheessa, mutta vaahtoaa helposti ja runsaasti. Tykkään tervaleijonan makeasta tuoksusta ja mausta, mutta EHS:n shampoossa on ihan erilainen, sellainen pelkän savun ja nuotioillan jälkeen vaatteisiin ja hiuksiin jäävä haju. Vain makkaranrasvan vivahde puuttuu. Yh, ei jatkoon.

Dermon tervavartalokuorinta on sitten ihan itse itselle aiheutettu. Outletista tämän kaivoin ja jäiköhän jotain 2,70 hintaa tjsp. Tässäkin tervan tuoksu on erilainen kuin makeissa leijonapastilleissa, muttei ihan niin savuinen kuin EHS:n shampoossa. Tuote vaahtoaa hiukan ja on ihan suht pesevä geeli, mutta kuorintavoide on harhaanjohtava nimi. Kuorivat rakeet on jotain luonnonmatskua, mistä plussat. Rakeita on vaan tosi harvassa ja tuote on siksi melko tehoton. En aio ostaa uudestaan, tosin tuskin olisi mahdollistakaan. Pullo on kaunis ja toimiva ja saatanpa koettaa uudelleenkäyttää sen. Teksti ei vaan ole irroitettavalla tarralla vaan suoraan pullon kylkeen painettu.Kerta kiellon päälle: ostin sitten kokeeksi tervalimpparia. Tämä maistui tervaleijonalle ja oli selvästi vähemmän savuista kuin tervakosmetiikka. Ihan hyvää, mutta... ei nyt tosiaan top 5:een yllä. Sanoisin, että voittaa kyllä metsämansikka- ja banaanilimsat mennen tullen, mutta jaffasta ja kokiksesta ei voi puhua samana päivänä :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti