sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Yves Rocher 3 Detoxifying Teas Micellar cleansing water 200 mlTämä tuote oli käytössä mukava minun rutiineihini nähden. Pyyhkäisin ennen suihkuunmenoa tällä ja vanulapulla kasvomeikin, kulmat ja silmäluomet ja suurin osa meikistä lähti 2-3 lapullisella. Suihkussa sitten käytin aina geeliputsaria kakkosvaiheena. Ripsivärejä tämä ei poistanut tuolla tavoin kuiviltaan eikä vesipesunkaan jälkeen kovin hyvin vaan oli työlästä ja vaati toiset 2-3 lappua lisää. Jätinkin suosiolla ripsivärin poiston suihkun jälkeiseen aikaan ja hoidin sen ihan erillisellä silmämeikinpoistajalla. Ei pahemmin kirvellyt silmiä, mutta yliannosteltuna teki senkin.

Rasvainen ihoni ei rasvoittunut tästä lisää, vaikka tämä käsittääkseni onkin jonkin anti-age-linjan tuote. Tämän jälkeen jäi oikein raikas, kasvoveden jälkeisen tuntuinen olo. Muutamia kertoja tämä olikin ainut aine, jolla jaksoin naamani "pestä", eikä katastrofia syntynyt. Joitain kertoja tein myös niin, että käytin tätä ja tämän jälkeen kasvovettä ja hyvin toimi. Tästä innostuneena hankinkin sitten toisen merkin micellar wateria jatkoa varten.Tämä puteli tupsahti minulle ihan pyytämättä ilmaiseksi normaalin Yves-tilauksen mukana, joten hintaa en tiedä. Ehkä en välttämättä ostaisi tätä samaa tuotetta omalla rahalla, mutta olen kiitollinen tästä kokeilumahdollisuudesta, sillä nyt ymmärrän erillisen kasvomeikinpoiston merkityksen. Olenkin jo suunnitellut micellar waterien lisäksi testaavani meikinpoistovaahtoa ja jopa puhdistusmaitoa ykkösvaiheena, sillä niin paljon syväpuhtaammaksi normiputsari pesee kun paksu meikkivoide on kunnolla eliminoitu tieltä pyörimästä.

Negatiivisia puolia on nopea kuluminen. Lisäksi flippikorkin rakosista falskaa vähän ja pullon kaulan ulkopinta tahmautuu siksi ja kerää pölyä. Myös heinämäinen, ei teemäinen, tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä. Itseäni se ei haitannut, muttei myöskään ihastuttanut. Huulipunaa poisti ihan ok:sti, mutta tuotetta livahti väkisinkin suuhun ja se maistui tosi väkevälle ja pahalle. Miksihän ihmeessä tätä suositellaan aamullakin käytettäväksi? Ehkä saippuasarjojen meikit päässä herääville draamakuningattarille ;)

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Voisitko vähän selventää tätä kaksoispuhdistuksen periaatetta? Eikö riitäkään, että kuuraa yhdellä aineella joka lupaa poistaa meikitkin + kasvis ja naamarasva? Ja tietysti silmämeikinpoistaja erikseen. Thänks!

  T:kosmegirl_90 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Minun käyttämänäni kaksoispuhdistuksen idea on, että ensin poistetaan kasvoilta meikki (yhdellä tuotteella) ja sitten puhdistetaan itse iho (toisella tuotteella), johon puhdistusaine pääsee nyt suoremmin tehoamaan meikin kaikottua välistä. Sitten tämän helahoidon jälkeen vielä tasataan ihon pH kasvovedellä.

   Olen oppinut tän blogeja lukemalla. Kaksoispuhdistuksessa on eri koulukuntia: Sensaistin (http://sensaisti.blogspot.fi/2009/11/02kaksoispuhdistus.html) "virallinen" Sensai-tapa, johon kasvovesi ei kuulu, sekä "toinen tapa" jossa pointit on meikinpoistovaihe ja paljaan ihon puhdistusvaihe (http://www.ostolakossa.com/2009/12/paiva-314-hakusanavastauksia.html).

   t. Aino

   Poista