sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Elizabeth Arden Good Night's Sleep Restoring Cream 50 mlTattadaa! Tässä kaikkein kallein kosmetiikkatuote, jonka olen ikinä ostanut. Maksoi yli 60 €! Täytyy sanoa, että tämä oli ihan selvästi markettirasvoja parempi tuote monessa suhteessa, mutta noin megalomaaniseen hintaan nähden petyin kyllä lievästi. Tämä ei imuroinut puolestani tai kantanut kookospähkinän puolikkaaseen tehtyjä drinkkejä kouraani aurinkotuoliin, mutta kun hinta on tuollainen, niin kieltämättä odotin jotain sen mittaluokan vastinetta rahoilleni.

Sorruin moiseen tuhlailuun, koska Kicksissä sai taannoin kaksi Ardenin tuotetta ostamalla muhkean Arden-minikokopakkauksen, joka sisälsi useampaa tuotetta, joita olin himoinnut jo iät ja ajat. Ostin sitten tän voiteen ja muuan seerumin.Tämä oli paksu, mutta rasvattoman oloinen pastellivioletti voide. Iholle levittyvyys oli huimasti parempi, kuin tavistököteissä. Pienehkökin määrä tätä riitti koko kasvoille ja ohut kerros oli vaivaton saada onnistumaan. Yleensä rutikuivat käteni imaisevat kasvovoiteet syövereihinsä ja saan lutrata niitä hirvittävästi, mutta tässä oli jotenkin niin ovela silikonisuus, että sekä kasvot että kädet saivat osansa helposti. Tätä käyttömukavuutta jäin kaipaamaan!

Tuoksusta en voi sanoa samaa. Pakkaus puhuu laventelintuoksusta, mutta minusta tämä on enemmän pyykkipulverinen hajuste. Mitään luonnollista tai yrttistä tuoksussa ei ole kuten aidossa laventelissa olisi. Monet laventelikosmet haisevat aikas palasaippuaisille, mutta tässä ei ole sellaistakaan kytköstä laventeliin vaan nimenomaan sinne Surf-pyykkiaineiden suuntaan. Tuoksu on tyrmäävä, ei huono, mutta erikoinen ja voimakas.Entäs oliko lopputuloksessa jotain korrelaatiota hintaan? Nääh, kyllä ja ei. Tämä oli ihanan pehmentävä ja kosteuttava, mutta toisaalta aiheutti hurjasti kiiltoa ja niljaisuutta aamulla. Usein oli pakko pestä ihan putsarin kanssa aamulla, jottei meikin pohja tuhoutuisi ylettömään liukkauteen. Siltikään naama ei ollut rasvainen vaan jotenkin ikäänkuin märkä tai kuin olisi ollut ohut ja pehmeä kalvo ihon päällä ja sitten hikeä kalvon ja ihon "välissä". Aknea tämä tuntui joskus pahentavan, mutta toisinaan ei ja lopulta usein jätin vaan levittämättä pahimpiin näppyihin.Tämä purnukka oli kuin jokin eksoottinen matka, jolla oli kyllä jännän erikoista ja ihanaa, mutta jolta on kuitenkin niin rauhoittavaa palata räntäsateeseen ja makaronilaatikon vääntämiseen, koska niihin sitä on kuitenkin kasvanut kiinni ja tottunut enemmän. Jos tämä maksaisi 20 €, ostaisin taatusti uudelleen, mutta tällä hintaa jää kyllä mukavaksi muistoksi jännittävästä seikkailusta. Tältäköhän se tuntuisi, jos olisi jokin kiihkeä salaromanssi? Vähän dekadentilta ja kielletyltä ja ylilyövältä ja ristiriitaiselta ja sitä miettii onko se lopputulos sen arvoista ja silti sitä hykertelee, kun on siihen edes kerran elämässään uskaltautunut... Tjaa, tiedä häntä, onneksi mulle riittää tällaiset kokeilut ihan täällä purkkien saralla :D


2 kommenttia:

  1. Kiltämättä nuo hinnat meilä aika korkeat kun samasta tuotteesta voi maksaa paljon vähemman muualla, vero veron päälle, ja kauniista pakkauksesta maksetaan.Kannattaa osta tax freestä tai ulkomailta vaikka kaverinkautta jos itse ei pääse.

    VastaaPoista
  2. Näinpä. Voisi kyllä joskus laittaa jollekin matkustelevaiselle tutulle "ostoslistan" ja rahan mukaan reissuun. Ja nettikauppojakaan en ole kokeillut, niistä varmaan saisi kanssa edullisemmin.

    VastaaPoista