keskiviikko 26. syyskuuta 2012

SEN Liquid Hand wash Coconut 500 mlIhan kohtalaisen kiva käsisaippua. Kookoksen tuoksu oli lähellä aitoa tuoretta kookospähkinän "sitä valkoista", mitä hedelmälihaa se nyt ikinä onkaan. Tuoksu tarttui joksikin aikaa käsiin vielä (on muuten todella kätevä varmistaa, että lapsi on käynyt käsipesulla sovitusti kun on tuoksua jättävä saippua! ;). Pidin tuoksusta, mutta en jää himoamaan tai kaipaamaan erityisemmin.

Varsinkaan siksi, koska koostumus oli ohutta, karkailevaa luikuria. Ärsyttää, kun joutui käyttämään melkein teelusikallisen kerralla että sai vaahdotettua ja levitettyä saippuan kunnolla. Tyttäreltäni varsinkin ohut saippua karkasi helposti ja tuli hassattua melkomoinen määrä siis. Onneksi törppö oli iso ja kustansi Tokmannilla vain 1,29 €.

Pakkaus oli erittäin kevyttä ja ohutta lirumuovia. Se kävi tyhjentyessään niin yläpainotteiseksi, että lenteli lavuaariin tämän tästä. Raivostuttavaa poimia sitä juuri putsatuilla käsillä paikasta, johon kuitenkin syljeskellään ym. säännöllisesti #?(&%!!1!!1!1! Lisäksi pumpun laatu oli kehno, se jäi helposti ala-asentoon, jonka seurauksena yhdellä pumppauksella saatava annos pieneni ja vaihteli ärsyttävästi.Pesevyys oli kohdillaan eikä tämä kuivattanut pahasti käsiä. (Toisin kuin tätä edeltänyt Plus+ -kanisterisaippua ja nyt käytössä oleva kalliimpi, josta postaan sitten kun sen aika tulee.) Mun oli muuten tarkoitus infota tuosta Plus+ -merkkisestä kanisterisaippuasta, mutta suutuin tuotteen surkeuteen niin, että tilsin pakkauksen lyttyyn ja heitin sillä vesilintua, ennen kuin muistin ottaa kuviakaan.

Olisi houkuttelevaa käyttää noita 2 €/ 3 litraa-saippuoita, joita Tokmannilta usein saa ja olemmekin käyttäneet varmaan 5-10 pömpeliä lähivuosina. Nyt viimeisin, oranssinvärinen, aiheutti mulle elämäni ensimmäisen kunnon ihottuman käsiin ja totesin ettei säästö siinä kohtaa maksa aiheuttamaansa vaivaa takaisin. Toisaalta nyt sitten hassasin oikein ihanaan luksussaippuaan tän kookoksen jälkeen ja petyin siihenkin. Ja apteekin hapanpesuneste on nyt käytössä ihottuman takia käsienpesuun ja supertiheä rasvaus... Mitähän vielä kehittelis, noi apteekin kortisoni- yms. keinot on jo tiedossa. Saa vinkata mielellään jotain ihottumaiselle hyvää käsien pesuun tarkoitettua ainetta. Ja siis perheenemäntäkäyttöön = 10 pesukertaa illassa ja vapaapäivinä useampi mokoma :D (Riippuu siitä, onko pesue ollut niin kilttinä, että hellyn leipomaan ;) Jokohan tämä vaivaisvalituskiintiö olisi täynnä.


2 kommenttia:

  1. "...mutta suutuin tuotteen surkeuteen niin, että tilsin pakkauksen lyttyyn ja heitin sillä vesilintua, ennen kuin muistin ottaa kuviakaan." haahaa hauskasti sanottu.Meilä myös tuo sama kanisteri ja se jäi miesten käsien pesuun.Minä joudun käyttämään se jälkeen kilottain sanoisin käsivoiteita.Nyt käytän Eucerin suihku öljyä käsienkin pesuun ,se vähensi kuivuutta ja aika iso pullo.Saa kaikista apteekeista.Vähentää huomattavasti käsivoiteenkäyttöä
    .http://www.yliopistonapteekki.fi

    VastaaPoista
  2. Saatan välillä käyttää aika värikästä kieltä... ;) Pahinta ei olla varmaan täällä blogissa vielä nähty.

    Suihkuöljyidea menee kokeiluun! Vaikka onkin 8,60€/400ml, niin säästäisihän siinä voiteen hinnan ja vaivan.

    VastaaPoista