lauantai 1. syyskuuta 2012

Dermosil Classic Kasvovesi 250 ml


Vihdoinkin loppui edes yksi puteli! Yksi jos toinenkin tuntuu jo kovasti kevyeltä käteen, mutta tällä hetkellä pitää niin kiirettä, että kauneusrutiinien säännöllisyys ja pullojen vääjäämätön kuluminen on minimissä.

Asiaan. Aluksi innostuin paljonkin tästä tuotteesta. Muutaman käyttökerran jälkeen tuntui finnisyys katoavan merkittävästi. Ennen pitkää kuivattava efekti alkoi kuitenkin ärsyttää ja huonontaa akneleukaista ihoani entisestään. (Toki osansa varmaan myös huonoilla voiteilla, joita on sattunut tämän pullon oheen käyttöön.)Kuvassa näkyvistä lupauksista täyttyi raikastavuus. Mieto hajuste, kuivattamattomuus, hoitavuus, huokosten sulku ja rauhoittavuus olivat ainakin minun kohdallani bullshittiä. Tämä on nimittäin aikamoinen viinapommi ja hajuste on kitkerä ja miehekäs. Aika samantyyppinen kuin tuotteen aisaparissa Kasvopesussa, mutta tässä ei ole saippuaista vivahdetta. Tuoksu muistuttaa jotain väkevää vihreää luonnonkasvia tai Chanel-hajuvesiä. Finni-ihoani usein vaivaava pintakuivuus ja rikkonaisuus aiheutti tuotteen kanssa jopa kirvelyä.


Esteettisesti pullo kyllä viehätti. Dermon ihanan simppeli tyyli käy tähän hyvin ja tuotteen merensininen värikin oli ihan hauska. Ainut tympeä puoli oli korkkimekanismi. Tuon valkoisen osan saa ruuvattua kokonaan irti, jolloin ei ole tippa-annostelevaa välikantta tms. käytettävissä vaan iso pullonsuu. Jälkiviisaana olisin käyttänyt tuotteen kokonaan siten. Mutta... Käytin tuotetta kuten "pitääkin" eli valkoisen korkin pintalevyä painetaan, se kallistuu alas toiselle laidalle ja ylös osoittavasta reunasta paljastuu kaatoreikä. Tämä sitten annostelee kasvovettä vanulappuun ja kaupan päälle falskaa jostakin raoista pitkin pullon ulkopintaa. Kiinninapsauttaessakin tirskahti vielä vähän tuotetta tuohon valkoisen korkin juureen ja kyseinen lähmä keräsi pölyä pintaansa ja jäi ikitahmaan pullon kuivailusta huolimatta. Se oli varmaan se glyseriinin kosteuttava vaikutus...? ;)Itse sain tämän siskoni hylkäämänä. En aio hankkia tätä lisää. Aivan turhake tämä ei kuitenkaan ole vaan uskoisin, että esim. nuorille miehille tämä voisi käydä hyvinkin, mitään herkkää tai kukkaista tässä tuotteessa ei todellakaan ole vaarana olla... :D Mutta viisastuinko tästä käyttökokemuksesta mitään? No en tietenkään, vaan avasin Herbina Clearline-kasvoveden joka tuntuu olevan samasta puusta veistettyä kamaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti