lauantai 25. elokuuta 2012

Lumene Sensitive Touch Silmämeikin Poistovesi 100 ml
Oon vinenny silmämeikinpoistoaineista jo täälläkin moneen otteeseen. Nyt kerrankin on positiivista sanottavaa meikinpoistajista. Pitäisiköhän heltyä puhumaan jo HG-tuotteesta? Tämäkin tuote on pitkäaikainen kumppani, olen ostanut vuosien varrella monta monituista pulloa, vaikka välillä noita syrjähyppyjä tuleekin tehtyä vihreämmän ruohon toivossa. But this delivers every single time.

En koskaan käytä vedenkestäviä ripsareita, joten olisi turha käyttää tehopoistajiakaan. Tällä poistovedellä olen kuitenkin aina saanut joskus käyttämäni vedenkestävät luomivärit pois, mutta siis ei kokemusta vedenpitävien ripsivärien suhteen. Käytän poistoaineita yleisimmin suihkun tai muun vesipesun jälkeen, jolloin meikki on jo pääosin lähtenyt poistumaan. Voi siis olla, että positiiviset kokemukseni eivät päde sinulla, jos poistat meikkisi jo ennen suihkua kuiviltaan. Itsekin joskus harvoin poistan kuiviltaan, eikä ainakaan ole jäänyt muistikuvaa, että joutuisin silloin palaamaan asiaan uudelleen vesipesun jälkeen.

Tässä tuotteessa on vaan kaikki kohdallaan: ei tarvitse ravistella alvariinsa eri kerroksia sekaisin, tuote ei ole rasvainen, se toimii tehokkaasti haluamassani vaiheessa pesurutiinia, sen jälkeen ei tarvitse huuhdella eikä se kirvele helposti edes yliannosteltuna. Kaiken kaikkiaan vaivaton ja rahoille vastinetta antava tuote.

Vesimäinen neste on nimensä veroinen ja jättää raikkaan tunnun. Ei tuoksu hajustamattomille perusvoiteille vaan on oikeasti tosi tuoksumaton. Lumenen Waterproof-poistajaan verrattuna tämä on minusta yhtä tehokas, mutta ilman ärsyttävää ravistelua, lähmäisyyttä ja jälkihuuhtelemisen pakkoa. WP-poistaja myös kirvelee mielestäni selvästi enemmän.Jos tästä suosikistani nyt tikulla pitää kaivaa jotakin kielteistä, niin tämä kuluu aika nopeasti, koska jopa yhden käyttökerran aikana vanulappuun joutuu usein lisäilemään. Hankintahintakaan ei ole normaalisti se halvin. Viimeksi hankin tätä punaisella lapulla 3 € per puteli, joten vaikea nyt heittää tähän hätään realistisempaa lukua.  (P.S. Tuote on uudistunut Silmämeikin Poistoaineeksi , mutta niin se on uudistunut monta kertaa aiemminkin ja silti ollut aina hyvä, joten en usko sen nytkään pettävän.) Toinen asia on lievä hitaus, sillä tällä kannattaa hautoa silmää jonkun aikaa ennen pyyhkiviä liikkeitä. Mutta siis suosittelen isolla S:llä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti