torstai 9. elokuuta 2012

Dermosil Foot Therapy Virkistävä Jalka- ja Säärisuihke 100 ml

Vasta nyt ponjasin kosmehullun siskoni avustuksella, että noita kuviahan voisi ruveta ottamaan tuotteista jo ennen kuin räveksii ne käytössä tuohon kuntoon... Tämä kuva siis ennen tätä suurta oivallusta ;) Ja tästä lähtien saatan myös säätää kuvien valotuksia käsittelyohjelmalla, kuten olen tässä ja muutamassa aiemmassa postauksessa jo tehnyt. Tiedän, so what, mutta olen nähnyt joissain blogeissa tällaisestakin keskustelua... Että FYI.

Asiaan. Onneksi pääsin eroon tuosta ikuisuustuotteesta. Ostin tän hetken huumassa 2010, kun aloin taas pitkästä aikaa tilata Dermolta. Juu ei kyllä ollu harkinta kohdillaan. Tuote on ihan siedettävä, mutta olisi pitänyt ajatella etukäteen, että pullohan sumuttelee tietysti pari-kolme neliötä lattiaa siitä kohteena olevan jalan alta ja yhteen käsittelyyn tarvitsee varmaan 10 suihkausta. Ja kun INCI alkaa silareilla, niin liukkaaksihan se lattia menee. Kun vielä viilentävän tuotteen jälkeen on kiva laittaa ne hemmotteluhetkeen viereen varatut villasukat jalkaan, niin saa kyllä kunnon tasapainoreenit kaupan päälle.

Dermosilin sivujen tuotekommenteissa on usein vilahdellut valituksia pumppujen ja suihkemekanismien huonosta toiminnasta. Tässä pumppu toimi moitteettomasti toisiksi viimeiseen käyttökertaan asti, mutta vikalla kerralla painonappi lakkasi palautumasta ylös ja loput nesteestä piti käyttää käden kautta. Kokeilin tyhjää pulloa veden suihkimiseen, mutta mekanismi yski edelleen. Harmi, olisin halunnut käyttää uudelleen etikalla täytettynä :( (Siis siivoamiseen, tämä ei ollut mikään weirdo-kauneusvinkki!)

Itse tuote viilensi mukavasti pehmeäihoisia kohtia eli jalkapöytää, nilkkoja, sääriä jne. mutta jalkapohjat oli ilmeisesti niin lujaa norsunnahkaa, ettei tuote oikein päässyt läpi. Ei kuivattanut saati kosteuttanut eli aina piti kuitenkin lisätä jalkapohjiin muutakin voidetta. Siinä mielessä koin tämän ylimääräiseksi turhaketuotteeksi. Mutta kyllä tämä asiansa ajoi nimenomaan siihen säärten keventämiseen, varsinkin kun nosti jalat ylös tätä suihkittuaan.

Viilennysteho kuitenkin huononi käytön myötä. En tiedä haittasiko pitkä aukioloaika vai faasien määrien keskinäisen suhteen meneminen sekaisin. Kuten yllä näkynee, vihreää faasia on enemmän kuin kirkasta, mutta muistelisin, ettei aluksi näin ollut. Tämä erottui ravistelun jälkeen erittäin (lue: liian) nopeasti jälleen eri faaseihin ja olen varmaan sumuttanut joskus pelkkää kirkasta, koska sinne astihan tuo letku yltää.

Tuoksu on väkevä pirtu-minttu, ei mikään miellyttävä. Tuoksu on niitä kylmiä teollisuusmentoleja, ei mitään makeaa tai luonnonyrttistä sorttia. Mutta tuli kyllä tehokas vaikutelma tuoksun perusteella ja nenäkin aukesi ja rupesi tuntumaan sisältä viileältä. Tuomio: sisältö ok, mutta pakkausmuoto vie taas kerran muille apajille mieluummin. Nyt onkin tuubivoidetta ja pullossa olevaa geeliä seuraavina viilennystuotteina.

Laittakaas hyviä viilennysvinkkejä tiskiin! Eritoten vinkatkaa, jos olette löytäneet jotain rasittuneisiin jalkapohjiin tehoavaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti