torstai 9. elokuuta 2012

Vallankumouksellinen kauneusreality Alenovela (part I)

Tervetuloa uuden koukuttavan kauneusreality Alenovelan pariin. Sarjassa seurataan ennalta määrittelemättömän joukon kauneustuotteita kivulloista matkaa kohti nuorempaa imagoa ja uutta mahdollisuutta. Monelle niistä tämä sarja on niiden elinkaaren viimeinen mahdollisuus ja tuoteperheen jäseniä on menetetty imagotaistelulle jo paljon. Jaksavatko nämä lajiensa viimeiset suoriutua viimeisestä, voimia vaativasta boot campista vai onko niiden paikka todellakin jo outletissa?

Tässä rupsahtaneita, ikäloppuja ja hylättyjä tuotteita. Ne on tuomittu ale-koriin. Vain Alenovelan make-over voi auttaa näitä muodista ja myynnistä jälkeenjääneitä yksilöitä, joista ei ole jaksettu pitää huolta enää vuosien tuloksettoman tarjollaolon jälkeen.

" Kun sen ale-lapunkin voi lyödä niin monella eri tavalla", tilittää Nivean voide. "Olen katkera punaisesta väristä. Pitääkö hieroa suolaa haavoihin laittamalla alennustilani näkymään kilometrien päähän?"

" Tiedän, että minulla lappu on sentään suhteellisen huomaamaton moneen muuhun verrattuna. Tympii kuitenkin, miten tuota lähtöhintaani on korostettu. Kaikki näkee, että musta on otettu 50 % pois!1!!11!1", kertoo Schwartzkopfin kuivashampoo pudistellen päätään epäuskoisena.

Silva Arctican jalkavoide on seurannut nuorempien keskustelua passiivis-aggressiivisena. Hän ei voi olla puuttumatta siihen ja tekee sen suorastaan masentuneesti: " Minä olen jo ajalta, jolloin hinnoiteltiin vielä yksittäisiin tuotteisiin. Ale-lapunkin on joutunut lyömään erikseen jälkikäteen. Ja paistaa naapurikaupunkiin asti, että olen kotoisin vieläpä Anttilasta! Kuulun sitä paitsi porukan isoimpiin jäljellä oleviin. Imagoani ei pelasta enää mikään."

Piskuinen LV ottaa puolustuskannan: "Olen ehkä tämän porukan pienin, mutta katsokaa nyt, miten julmasti takapuoltani on kuitenkin korostettu. Kaikki katsovat sitä! Vihreä saa sen näyttämään järkyttävältä! Katsokaa vaikka itse!!!"
Coming up: Onko koolla väliä? Seuraavassa jaksossa korotetaan ääniä mm. koon ja kulttuurierojen takia. Ohessa shokeeraavia paljastuskuvia ensi jaksosta.

Tässä myös ääniraitaa huikeasta seuraavan jakson keskustelusta: " You skinny b*****s!1!!! "

Tuotteille tulee riitaa myös reilun kilpailuasetelman vääristelemisestä. Siitä antaa viitteitä myös seuraavan jakson otsikko "Kuvakulmia ja kilpailukoodeja".

Stay tuned for the unforeseen adventure of these products in their neverending quest for the more youthful look.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti