lauantai 18. elokuuta 2012

L'Oréal Exfotonic Exfoliating Scrub Gel 200 ml


Huh huh, mikä tuote. Tämä on malliesimerkki L'Oréalin tuotteesta ja kiteyttää kaiken sen, miksi en useinkaan ole pitänyt merkin tuotteista. Tämä on mahtailevan, voimakkaan mutta oudon tuoksuinen ja kultaisilla etiketeillä on haettu luksuksen tuntua. Toki tehokkuus vetää vertoja juuriharjallekin ja tuote onkin siksi oiva rajumman kuorintatehon ystäville. Mutta vaikka ylellisyys ja teho pitäisi olla kohdillaan, niin jotenkin L'Oréal jättää silti aina kylmäksi. Kummallisen hajusteen antaa anteeksi monessa kalliissa tuotteessa, kun käyttömukavuudessa ja lopputuloksessa on jotain tenhoavaa ekstraa. Tässä sitä ei ole. Ei saa edes sitä ylellisen, hidastunnelmaisen luksusostamisen iloa, sillä tämä löytyi kympillä Citymarketin alesta!

Olen kuullut jostain, ettei koskaan kannattaisi ostaa halvan asuinalueen parasta taloa. Sama sääntö taitaa päteä tähän päivittäiskosmetiikan kalliimman pään merkkiin.

Tämä on runsaasti vaahtoava, oikeastaan hyvin suihkugeelimäinen tuotepohjaltaan. Kuorivat rakeet ovat pysyviä (kaiketi muovia) ja aika isokokoisia. Siksi niillä voi pyöritellä kunnolla pitkän tovin. Huuhtelua seuraa kuin palasaippuan jäljiltä narskuva, voidetta huutava ihoparka.

Tuote on jäykkää ja paksua tahnaa, väriltään tummanvihreää (gulp!). Tuoksu on käsittämättömän voimakas kuusenneulanen, jossa on pohjasävynä uimahallikloori. Tämä on kuin jokin unisex- tai miesten tuoksu.

Jotenkin tämä tuote ja koko L'Oréal-brändi on niin yliampuvaa... Kuin Dallasin ja Dynastian naisten tyylit: tarkoitettu tyrmäämään ja lumoamaan hyvällä tavalla ja johonkin maailmanaikaan efekti on varmaan onnistunutkin. Mutta nyt tähtäys ja riskinotto menee hitusen ohi. Korkeat odotukset lässähtävät kuin ilmapallo: eivät heti mutta liian nopeasti kuitenkin. Tiedättehän sen tunteen, kun kokoaa jonkun asun tai lookin vähän omien sääntöjen mukaan ja uskoo ja toivoo itsevarmana sen olevan mystisen boheemi tai viettelevän seksikäs. Valokuvasta huomaa, ettei asu sovi vartalonmuotoosi ollenkaan ja olet vaan tehnyt puhtaan tyylimokan.

Muuta en voi sanoa, kuin että kokeile itse tämä tuote. Tulet varmaan vihaamaan tai rakastamaan. Esimerkiksi Sensaisti-blogissa tätä on kehuttu! Minä tyydyn olemaan onnellinen, että tämä loppui.


2 kommenttia:

  1. Tuo tosiaankin kuori tehokkaasti ihon narskuvan sileäksi, mutta biologina ja muutenkin maalaisjärkisenä ihmisenä en hyväksy tuotetta, josta voi päätyä muovia vesistöön. Sitä kun ei mikään eliö pysty syömään. Parempi, jos mekaanisessa kuorinnassa käytetään jotain eloperäistä, esim. rouhittuja hedelmänkiviä, kuten muistaakseni mm. Body Shopin kuorinnoissa? Ekoahan on myös se juuriharja... :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta, olen samaa mieltä kanssasi ja aionkin siirtyä noihin luomumpiin nyt kun olen jo monesta lähteestäkin saanut herätystä tähän muoviroskausasiaan. 1 tai 2 muovipallokuorintaa taitaa kaapissa vielä nököttää, mutta sitten siirryn hedelmänkivirouhe-, suola- ja sokerikuorintoihin kokonaan :) Juuriharjasta tuli mieleen, että olisikohan kuorintahanskojakin ekoversiona??? Nekin on jotain ihme pinkkiä muovinarua yleensä.

    VastaaPoista