lauantai 11. elokuuta 2012

Dermosil Classic After Sauna Lotion 40 ml

Tätä kohtaan minulla oli vähän jos nyt ei odotuksia, niin ainakin toivoa. Valitettavasti sekin vähä ammuttiin alas. Ajattelin, että kesäkuumalla nihkeäksi kuivuva koostumus ei haittaisi, vaan voisi olla vaikka mukava. Vääääää-rin! Kaikkein kuumimpina hellepäivinä tämä oli jopa liian voidemaisen ja paksun tuntuinen. Normaalikelillä tämä oli hyödytön ja ihon pintaan jämähtävä itsensä, joka ei kosteuttanut riittävästi.

Tuoksu tässä oli aika hyvä. Pääosin kuvailisin sitä pyykinraikkaaksi, mutta tuoksussa on jotain viherkasvin tai koivun vivahdetta. Makea tämä tuoksu ei minun nenääni ole. Valkoinen helmiäisenhohtava voide ei jätä ihon pintaan hohtoa. Tämä ei ole paksua, mutta ei myöskään juoksevan ohutta.

Minä uskon nyt lopullisesti, etten voi käyttää tätä. Mutta jos sinua kiinnostaa, suosittelen kokeilemaan yksistään jo sen takia, että tätä myydän normaalisti erittäin kätevissä ja edullisissa 500 ml: n pumppupullossa ja täyttöopussissa. Harmi, etten vieläkään löytänyt vakivoidetta, jota saisi jatkossa pussissa. :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti