perjantai 20. maaliskuuta 2020

Pari loppujaa ja pakollinen koronamaininta


Tervehdys kaikille lukijoille, kiitos, että jaksatte seurata! Koen, että jonkinlainen koronadisclaimer ja -kokemus on nyt kertaluontoisesti kirjoitettava. Tilanteen vakavuus ja sen mukanaan tuomat poikkeustoimet vievät varmasti riittävästi kaikkien iloa ja voimavaroja, joten tämä blogi aikoo tarjota nyt vastapainoksi normaalia hömppäsisältöään. Tarvitsen sellaista kepeyttä ihmisalan työntekijänä itsekin, sillä on ollut aikamoinen rypistys muuttaa päivän vaoritusajalla hyvin tiiviiseen lähikontaktiin perustuvaa työtänsä yhtäkkiä etämuotoon ja toteuttaa sitä, kun kotona pyörii koululainen tarkastettavine tehtävineen ja päiväkoti pyytää pitämään lapset minimipituisia päiviä hoidossa. Ensi viikolla pääsen kylläkin palaamaan ainakin osittain normaaliin työpaikalla tapahtuvaan työhön.

Mutta tämän enempää en tule valittamaan, tiedän meidän kaikkien joutuvan venymään ja toivon teille kaikille siinä hirmuisesti voimia ja varsinkin, jos sairastuminen jossain vaiheessa koskettaa. Tuotteiden arviointi minua hieman jotenkin säälittää, kun tiedän, että usein minulla on negatiivistakin sanottavaa ja moni firma varmasti painii nyt negatiivisissa näkymissä ilman julkista arvosteluakin. Ymmärrän myös, jos tällainen höttö ei nyt jaksa kiinnostaa tai menettää merkityksensä ja on ihan ok, jos et jaksakaan seurata enää blogiani. Huomaan itsekin tässä poikkeustilassa, että itseään joutuu kuulostelemaan tarkemmin ja valikoimaan, millaista tekemistä ja viestintää jaksaa ja kestää milloinkin. Mutta tähän blogiin siis voitte luottaa kosmetiikkahöpinän tarpeessa jatkossakin ja arviot tulevat kirpaisevassakin tilanteessa olemaan rehellisiä.

Kirpsakkaa oli myös tuo vasemmanpuoleinen Biorion Tuuheuttava & ravitseva hoitoaine normaaleille ja kuiville hiuksille. Siinä oli hyvin koivunlehtimäinen tuoksu, ehkä hiukan makeaan suuntaan vivahtava. Hoitoaine sinänsä oli kevyttehoinen ja minun normaaleihin, paksuihin ja karheisiin hiuksiini sopiva. Tuotteen paksuus ja kova, kierrekorkillinen pullo vaan olivat hankalat. Ihan kelpo oli siis käytössä, mutta en näe mitään syytä ostaa tätä lisää. Sain tämän synttärilahjaksi eräältä sukulaiselta, jolle tämä linja on holy grail, hänellä ohuet, liukkaat ja lasimaiset hiukset.

Lavera Pampering Body lotion with Organic rosen ostin luontaistuotekaupan alekorista. Tämä oli melko kevyttä ollakseen normaalin-kuivan ihon tuote. Johtunee INCI:n alkupäässä olevasta alkoholista. Tuoksu ei ollut kovin herkullinen, ei ollenkaan makea. Ruusutuoksuista yleensä tykkään, mutta tässä oli liikaa alkon ja puun vivahteita. Olen aiemminkin muutaman Laveran vastaavan käyttänyt ja niissä tuoksut oli parempia, joten varmaan johonkin herkullisen kuuloiseen saatan vielä sortuakin, mutta en tähän ruusuun enää uudelleen.

Nyt on kaksi muoviputelia taas käytössä vähemmän. Seuraavaksi lähteekin molempien tilalle palamuotoiset versiot jälleen käyttöön sekä lisäksi hiusten etikkahuuhde ja apteekin kätevä pumppupullovoide. Saa suositella hyviä ohuita vartalovoiteita, sillä nyt alkaa sellaisen etsintä pikkuhiljaa kesää ajatellen!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti