perjantai 27. maaliskuuta 2020

Loppujia


Lactolinen vegaaninen, edullinen ja kaikin puolin perustoimiva hapanpesuneste ei vaan ole mieleeni. Tämä on ohut, ei vaahtoa liikaa eikä siten kuivatakaan. Kaiken pitäisi siis olla paperilla hyvin, mutta tässä puskee niin kauheat raaka-ainehajut läpi, etten vaan pääse siitä yli, muistuttaa liimaa tai liisteriä. Tämä oli monesta, monesta kokovartalo- ja käsipesuun käyttämästämme litrasta viimeinen, jonka hetkeen ostan tähän taloon ainakaan hajusteettomana versiona.

Natusan Kids 2 in 1 Shampoo & Balsam Cosmic Strawberry oli mukava Golden-omenan tuoksuinen lastenshampoo. Lapseni eivät tämän tuoksusta tykänneet (ihmeekseni jopa kamalan talkkimainen Natusan Baby-öljyshampoo kelpaa mieluummin). Käyttelin tämän sitten nuukuuksissani pois. Pesutehossa tämän huomaa lastenshampooksi, sillä muotoilutuotteet eivät tuntuneet lähtevän kunnolla pois kahdellakaan vaahdotuksella tai runsaalla annostelulla. Myöskin hoitoteho oli olematon. Väriltään kirkkaanpunaista geeliä.

Myöskään Lumenen Valo Nordic C Pure glow cleansing balm ei sytyttänyt. Ostin tämän toiveenani käyttää tätä ykkösvaiheena meikkien pesuun, mutta eihän tämä sitten silmille sopinutkaan. 125 ml kierrekorkkituubi kesti sitten kakkosvaiheena sitkutellessa puoli vuotta n. 5 kertaa viikossa käytettynä. Balmi oli jäykkää ja ajoittain vaikea saada kylmässä kylppärissä tulemaan tuubista ulos. Levittyvyys oli kanssa vähän tahmea, mutta huuhtoutuvuus hyvä. Tämä ei vaan ollut niin pesevä saati ollenkaan raikas, että tykkäisin kakkosvaiheena käyttää. Silmille sopimattomuutensa vuoksi ei siis tule kauppoja tästä enää toiste. Tuoksu on vähän Lumenen aiempien hillatuotteiden tyylinen, mutta ei enää niin hedelmäinen tai raikas kuin entisvanhaiset Vitamin C+:at, vaan pikemminkin imurin pölypussin tyyppisesti taitettu.


The Body Shopin Pink grapefruit bath bubble oli toistaiseksi näistä tyttärieni käyttämistä kylpypommeista ihanin. Senkin tuoksu oli kylppärissä huumaava. Tämä oli aikuisella tavalla hedelmäinen, ei liian  makea tai WC-raikastinmaisen keinotekoinen. Hyvin pitkälti oikean verigreipin tuoksuinen.

Emendon Romanttinen saunahunaja Ruusu oli ihana, eteeristen öljyjen ja puisen ruusuinen tuoksultaan. Tykkään saunahunajasta, mutta muutama vuosi sitten uusittuun saunaamme ei raaskisi saati jaksaisi koko ajan tehdä tehokuurauksia. Käytin tämän sitten hiusnaamiona öljyyn sekoitettuna. Ei toiminut, paitsi mukavan tuoksun tuojana. Ei tästä toki hiuksille mitään haittaakaan ollut, mutta hankalaan levitykseensä nähden ihan turhaa hommaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti