keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Luonnonkosmevilliintyminen


Yleensä sähköpostiin tulevat tarjouskirjeet eivät hetkauta minua puoleen tai toiseen. Annan joidenkin tykkäämieni kauppojen kirjeiden kuitenkin tulla, jotta todellisen tilaustarpeen iskiessä tietäisin, onko alekampanjoita päällä tai tulossa. Nyt sattui sitten sopivasti ihonhoitopurkkien vajuminen ja House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät samalle ajalle. Tilasin "uuteen kosmetiikkaelämääni" nähden verrattain paljon kerralla, mikä alkoi jossain vaiheessa prosessia hirvittää, mutta toisaalta mitä sitten? Tällä hetkellä kuitenkin tuotteita oikeasti kuluu säännöllisesti, eikä tullut juuri mitään monen kappaleen varastoja kerättyä samaan kategoriaan, mikä aiemmin oli se ahdistavia tympeitä ikuisuustuotevankiloita aiheuttanut tilanne.

Yllä tylsästi Eco-Denta minttu-kookossuuvesi polttavan violetin Listerinen tilalle. Katsotaan, onko tällaisen surkeahampaisen järkevää poiketa järeämmistä fluorituotteista ekologisiin. Attituden konetiskityynyt ostin, kun luulin tyynyn tarkoittavan nestepesuainetta annoksina. Nämä kuitenkin paljastuivat ihan perustableteiksi, siis puristetuksi jauheeksi. Aiemmat kokemukset ekojauheesta oli huonot, tukki meidän vanhat putket. Saas nähdä, saako joku ystäväni tämän paketin kertakokeilun jälkeen.



Lumenen Valo-puhdistusbalmi, joka mulla on tällä hetkellä kakkosvaiheena suihkussa, sai seuraajakseen Flow'n mustikkapesupalan. Mukavan miedon tuoksuinen, mutta saa nähdä kuivattaako seka-rasvaisen ihon tuotteena pahasti. Crazy Rumorsin huulirasva tulee viimeisiä vetelevän Hydracolorin tilalle, valitsin inkivääriolutversion. Ilona Luonkos Healing Oil cleansing cakea olen himoinnut pitkään ja tämä olikin näistä vähiten oikean tarpeen sanelema ostos. Käytettyä tulee kuitenkin satavarmasti, jos vaan iholleni sopii. Paketin raosta tulvii ihana sitrus-yrttinen tuoksu.




Flow'lta otin myös vartalovoidepalan kokeiluun, tuoksuksi otin Flowing Emotionin. Tämä tuoksuu jollekin 90-luvun ekokaupalle, ehkä sellaiselle, missä on ruokiakin myytävänä. Varmasti tulee tätä jo pian kokeiltua, sillä Laveran ruusuvoiteessa on enää muutama sentti pohjalla ja ainoa varavoide on apteekkituote. Tulee apteekkivoidekin tietenkin käytettyä, mutta mulla pitää aina olla mielenterveyssyistä jokin ihana hemmotteleva vartalovoidekin olemassa äkillisiä oman ajan hetkien kaipuita varten.

Shampoot mulla on jo tosi vähissä, yksi pala ja lasten hylkäämä vauvashampoonjämä enää olemassa. Nyt sitten tein pitkäaikaisen haaveen todeksi ja päätin kokeilla hiustenpesua savijauheella! Myös kivimäiseen suolasaippuaan olen jostain syystä aivan fiksautunut, ja nyt osui osto oikeaan. Tämä on juuri sellainen kova ja painava kalikka, jollaista hainkin.



Kasvovesiä mulla on enää yksi pullomuotoisenjämä ja kevyenä helisevä aerosoli jäljellä. En tiedä oliko overkilliä ostaa kaksi, mutta ajattelin suihkeiden kuluvan ehkä arvaamattomankin nopeasti. Vasemmalla Avrilin Ruiskaunokkivesi ja keskellä Dr. Hauschka. Näistä em. pitäisi olla huokosia avaava eli kai järeämpi ja viimemainitun normaalille, kuivalle ja herkällekin iholle sopiva. Kasvovoidetta ostin kyllä joku aika sitten jo 2 lisää, mutta otin tämän Neal's Yard Remedies ruusuvoiteen kuitenkin, koska minä olen niitä ihmisiä, joilla kasvovoiteet kuluu ärsyttävänkin nopeasti.

Päivitin jemma- ja toivesivuni tänään, koska suuri osa toiveista tuli nyt toteutettua ja jemmat kasvoivat tietenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti