lauantai 7. maaliskuuta 2020

Hylsyjä




Kokeilin jo Nurmen kylpytryffeliä, josta on 2/4 vielä tuossa peltirasiassa jäljellä ja jonka pakkaus tuo pinkki kolmio oli. Sensuaalinen tuoksu oli tunkkaisen metsäinen ja suitsukkeinen, ei kovin hyvä tai tosiaankaan mihinkään aistillisiin hetkiin sopiva. Köntsä oli kova ja kuiva, en tiedä liekö ollut sellainen aina vai vasta vanhemmiten, alesshan tuo on saattanut lojua kauankin. Eka kokeilulla jalkakylpylämpöistä vettä laskiessani ja kuutionneljänneksen lisättyäni mitään ei tapahtunut. Kuutio ei liuennut lainkaan. Seuraavana päivänä kokeilin liuottaa sen edeltäkäsin kiehuvaan veteen, jolloin liukeni ja jopa vaahtosi hieman. Esiliotettu neste liukeni hyvin sitten siihen jalkakylpylämpöiseen hanaveteen. Koostumus oli hyvin öljyinen ja kosteuttava, ei silti liukkaaksi kylppärissä tekevä. Oikein hyvä tuote siis jos jaksaa nähdä vähän vaivaa ja löytyy mieleinen tuoksuvaihtoehto. Jalkakylpyyn riittää 1/4-1/2.

Tytöt käyttivät nuo The Body Shopin kylpypommit pieniin vannakylpyihinsä. Ne toimivat mukavasti sihisten haaleaankin veteen ja antoivat vahvan tuoksun. Mangontuoksuinen oli vähän ylikypsän hedelmän hajuinen eikä oikein mieleeni. Frosted Plum oli parempi, muttei Clean- ja WC-raikastinmaisuutensa vuoksi mitenkään suosikkini kuitenkaan.



Balmainin suolasuihke oli hyvä ja ylellisen merenraikkaan tuoksuinen. Toimi puoliksi kuivuneeseen tukkaan yön yli laitettuna hyvänä tuuheuden tuojana. Halvempiakin kuitenkin on, joten jos esimerkiksi tuo tämänhetkinen Dermosilin versio osoittautuu yhtä hyväksi, en palaa tähän enää. Myös monella pienellä kotimaisella ekomerkillä on suolasuihkeita ja DIY-reseptejä löytyy, joten ei varsinkaan ole syytä palata ulkomaisiin kalliisiin kampaamotuotteisiin tässä kategoriassa.

Yves Rocherin Hammam Shower oil with Argan & rose oli liian hunajaisen ja makean tuoksuinen makuuni. Tätä ei tuntunut pääsevän karkuun höyryisessä kylppärissä, vaan tämän tuoksu ikään kuin syrjäytti hapen... Öljyn ja pesevyyden kombo tuotepohjassa oli kuitenkin hyvä. Nyt jäljellä onkin enää yksi nestemäinen suihkutuote. Uutta ei ole hinkua ostaa varalle, mutta jos jokin mukavan hajuvesisarjan tuote kävelee vastaan, annan itselleni luvan sen kotiuttaa.



Benecos Natural Eyebrow gel sävyssä Clear on nyt jotain aivan muuta kuin "clear". Tämä muodostaa myös niin kamalaa näkyvää kökköä kulmiin, että on aika luopua siitä. Sinänsä mainio tuote, sillä tämä maksaa vain 6 €, sitä saa helposti ruokakaupoistakin ja se on vielä ekologinen tuote. Varmasti ostan joskus uudelleenkin, sillä myös pito on voimakas ja tuotteen ollessa tuore se on näkymätön ja kaikin puolin hyvä. Ihmettelinkin, etteikö tässä ole mitään miinuksia ja tulihan se nyt vihdoin esiin, että tän kohdalla se on lyhyt käyttöikä, n. 2 kk.

Deborah Hydra Color-huulivoide sävyssä 44 tuli myös loppuunsa kulutettua. Alla siitä groteski swatch-kuva, minkä tarkoitus on havainnollistaa, kuinka voimakas pigmentti tässä onkaan. Nyt en ostanut samaa tilalle edes muussa sävyssä, mutta varmasti joskus taas tulen ostamaan. Silloin laskisin tämän ehkä enemmän meikiksi kuin pelkäksi huulivoiteeksi. Toki tämä on oikeastikin tosi kosteuttava ja sisältää aurinkosuojan 25. Hinnallakaan tämä ei ole pilattu, n. 6 € ja saatavana ainakin Sokoksella ja Kicksissä.

Ihonhoitopuolelta loppui Whamisan Organic Flowers Lotion Double rich-kasvovoide. Emotionin myyjä ehdotti tätä minulle kysyessäni pintakuivan ihon 24h-voidetta, joka kävisi myös meikin alle. Tämä oli kuitenkin pitkässä juoksussa liian täyteläinen siihen, hieman turhan tuhti ainakin näin leutona talvena edes yövoiteeksi. En siis ihan nyt lämmennyt tälle Whamisa-hypetykselle ainakaan tämän tuotteen perusteella. Aika silikonisen tuntuinenkin, vaikka onkin luonnonkosmetiikkaa. Miedon sitrus-kukkainen tuoksu. 120 ml pumppupullo kesti kerran-pari päivässä käytettynä minulla yli puoli vuotta, joskin jatkoin sitä Mossan öljyllä suurimman osan ajasta etenkin yöksi. Tämä liika täyteläisyys tapahtui kohdallani siis myös ilman tuota öljylisää, eli en syyttäisi ainakaan pelkästään sitä.




2 kommenttia:

  1. Dermosilin tuotteet on pääasiassa oikein hyviä hinta/laatusuhteeltaan, mutta suolasuihke ei mulla toiminut mitenkään. Niin turha tuote kuin olla voi.
    Biozellin suolasuihke on taas huippu, muuta en enää osta jos milloin suolasuihkeita käytän.

    VastaaPoista
  2. Ekaa kertaa päässä nyt tuo Dermo, pitää raportoida miten mulla toimii. Kiitos Biozell-vinkistä, olen sen tuotteista yleensä tykännyt myös.

    VastaaPoista