keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Loppuneita purkkeja - kirjaimellisesti


Onneksi tuo Tokmannin Pisara ruusu-tyrni-arnikki-kuorinta loppui. Se oli sellaisessa tuotepohjassa, mitä halvat huonosti imeytyvät vartalovoiteetkin ovat. Tästä jäi niljainen iho, ei hyvällä tavalla kosteutettu, kuten jostain kuorinnoista. Teho oli mitätön. Tuoksu oli kohtalainen, muistutti Oriflamen minttu-vadelmatuotteita. Purkin malli oli tässä myös kömpelö. Kansi ei asettunut käteen millään ja pudotinkin tämän kerran niin, että viimeinen kolmannes lensi pitkin kylppärin lattioita.

Pikku Kicks-purkissa oli näyte Clinique Take the Day off-puhdistusbalmia. Se oli aivan ihanaa ja tehokasta. Tykkäsin tästä meikinpoistoöljyä enemmän, sillä tätä ei karkaa yhtään sormien välistä. Ainoa miinus hieman lääkemäisestä hajustamattoman hajusta. Tämä on "kemiallisempi" tuote kuin myös korkkaamani The Body Shopin Sumptuous Cleansing Butter. Clinique huuhtoutuu täydellisemmin, mutta kuitenkin pisteet kokonaisuudessaan kallistuvat hinnan ja paremman miedon tuoksun vuoksi TBS:n hyväksi.

Essence Ready, steady, summer! Instant refresh dry shampoo powder oli ihan kelpo tuote. Vaaleankeltainen pulveri tuli sirottimesta ihan maltillisina annoksina ulos. Tämä hävisi näkyvistä, mutta kyllä jotenkin vaalensi tukkaani. Se ei minua maantieblondina haitannut, mutta muille tiedoksi. Rasvaa poistava ja ilmavoittavan tuuheuttava tulos oli hyvä. Tämä oli varmaan joku kausituote, mutta en tiedä tuleeko joka vuosi uudelleen. Itse löysin tämän hoitovapaalla Tokmannin alekorista (oisko kustantanut 1 tai 3 €), enkä ole sen koommin nähnyt. En ehkä ostaisi juuri tätä uudelleen, mutta jätti positiivisen kuvan tällaisesta annostelutavasta ja arvonkin, että käännynkö jemmojen tyhjennyttyä Dermosilin tai Rahuan pumppusuihkejauheisiin vai jopa kokeilemaan jotain DIY-reseptiä tyhjään maustepurkkiin.

2 kommenttia:

  1. Pisara kuorinta ei vakuuttanut minuakaan samoista syistä mitkä mainitsit.
    Harmi, kun ei olisi hinnalla pilattu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti Tokmannin omat tuotteet ei ole koskaan vakuuttaneet oikein. Ei ole laadukkaita kosmetiikassa eikä vaatteissa :(

      Poista