keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Meikkishoppailua ja pohdintaa




Olen taas shoppaillut. Kyseenalaistan ostohalujani ja pelkään repsahtavani älyttömään hamstraamiseen, kuten ennen, mutta jotenkin huomaan silti selvän eron omassa toiminnassani siellä kaupassa. Nytkin otin aikaa kiertelyyn ja katseluun, annoin itselleni luvan siihen. Tuntui, että mielentilani pysyi siten paljon järkevämpänä kuin jos antaisin syyllisyydelle ja itseni paheksunnalle vallan. Jätin monta sellaista esim. uutuus- ja aletuotetta hyllyyn, joita juuri ennen ostelin aina. Ennen itseni kieltäminen teki kiirettä yrittää suoriutua nopeasti pois kaupoilta ja kiire sai kuumeisesti tekemään harkitsemattomia päätöksiä ja niitä seurasi liiat ostokset.

Nyt olin luvan kanssa katsomassa Sensai 38-ripsaria ja hajuveden suihkugeeliversiota, mutta jätin lopulta kummatkin ostamatta, kun ei ollut juuri mieluisia vaihtoehtoja saatavilla. Sen sijaan katselin kaiken läpi, mitä mieli teki. Löysin muutaman jutun, jotka sopivat hinnaltaan ja laadultaan juuri sopivasti todellisiin tarpeisiini ja ostin kyllä kaikki 4 tuotetta, jotka todella hieman rauhassa tuumailtuani halusin. Ei kaduta ja näen nämä pitkäaikaisen ilon tuottajina, joten olisikohan minun aika alkaa luottaa omaan arvostelukykyyni? :D

Olen kokeillut viime aikoina silmänaluspeiteaineita ja nyt löytyi vihdoin lupaava yksilö. Tässä siis Diorin One-coat camouflage everlasting concealer sävyssä 010 Ivory, jonka pitäisi olla vedenkestävä! Sävy on hyvä ja hintaa jäi 17,75 €. Olen myös loman jälkeen todennut, että kerkeän kyllä halutessani käyttää primeriakin, joten ostin myyjän suosittelemana Lumene Color correcting primerin, joka maksoi 12,90 €.


Meikkivoiteeni levittämiseen ei tämänhetkiset välineeni tunnu oikein soveltuvan, joten meikkisieni on ollut harkinnassa ja nyt ostin tutun, hyväksi havaitun Real Techniques-sienen. Maksoi vain 5 € ja kaupan päälle tuli vielä silikoninen meikkivoiteen esilevitin. Alekorissa oli myös aito Beauty Blender, jollaista en ole koskaan kokeillut, tämä keltainen versio jäi maksamaan 13,93 €. Mitä mieltä olette näistä minun tai omista viimeaikaisista shoppailuistanne? Hirvittääkö?

Ja ajatusten jakamisen hengessä: Dermosilin suolasuihke ei valitettavasti yllä samana päivänä mainittvalle tasolle Balmainin kanssa minun tukassani ainakaan. Levityksen jälkeen hius näyttää Dermolla kimppuuntuvan enemmän. Se onneksi häviää kuivuessa, mutta runsautta tämä ei valitettavasti anna kuin murto-osan. Hivenen kumminkin sentään, joten käytän kyllä loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti