lauantai 7. maaliskuuta 2020

Meikkipäivitys




Meikkikokoelmani on taas elänyt hieman. 17 tuotetta ja 2 näytepussia on tämänhetkinen saldo. Benecosin hyvässä, ekossa ja halvassa kulmageelissä paljastui nyt se catch. Tuote kesti nimittäin hyvänä käytössä vain tämän pari kuukautta. Nyt se on värjääntynyttä könttistä tahmaa, joka jää murusiksi kulmiin näkymään ja sai väistyä L'Oréalin kirkkaan Brow Artist Plumperin tieltä, jonka löysin Prisman alekorista n. 4 eurolla. Samalla tarttui mukaan samoja hintoja ollut L'Oréal Brow Artist Xpert kulmakynä sävyssä 102 Cool blond. Sen "lyijy" on kolmikulmainen halkaisijaltaan. Jostakin ruokakaupasta tarttui mukaan myös näytteet Lumenen kasvoprimeria ja sävyllistä voidetta.
  

Tässä vielä jaoteltuna ekstroihin ja avattuihin käytössä oleviin. Primerinäyte kiinnostaa todella, sillä havahduin lomalla ajan kanssa meikkaillessa siihen, miten hirveässä pintakuivassa ja röpelöisessä kunnossa kasvojeni iho on talven jäljiltä. Saa nähdä, voisiko primerilla restauroida vahinkoja edes jotenkin ihonhoidon parantamisen vaikutuksia odotellessa. Uusi kulmakynä oli vähän turha vielä, mutta halpa hinta ja kerrankin lupaavalta vaikuttava vaalea sävy saivat ostamaan. 

Käyttötuotepuolella kasvopaletti on alkanut tuntua vähän turhalta, sillä poskipunan ostettuani se on jäänyt lähes ilman käyttöä. En kuitenkaan aio sitä heittää, sillä kesällä käyttöä varmasti tulee enemmän. Myös huulipunapaletti tuntuu aivan joutavalta ja saattaakin muuttaa tyttäreni kokoelmiin ennen seuraavaa päivitystä. Ennen seuraavaa juhlaa voin aivan hyvin käydä hankkimassa kunnon puhtaan punaisen huulipunan, se ei olisi ollenkaan epämiellyttävä reissu! 

Smashboxin luomivärinpohjustaja ja luomivärit aiheuttavat frustraation hetkiä. En tunnu osaavan enää sitä hienoa dome-lookkia tai sitten se johtuu pohjustajan nappaavasta tuntumasta, johon superpigmenttinen väri tarttua jumahtaa välittömästi. Harjoitus tekee mestarin joo, mutta en oikein haluaisi turata aamukiireessä näiden kanssa ja lähteä silmät mustina töihin, jossa asiakkaat töräyttävät kyllä suoran palautteen, jos olen oudon näköinen :D Ehkä kuitenkin jatkan varovaisia harjoituksia näiden kanssa, sillä laatu on tosiaan ihmeen jykevä sekä keston että voimakkuuden suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti