sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Ihan käsiä ja jokunen hyväkin


Tässä postauksessa ei kunnian kukko taaskaan juuri laula. Varsinkin käsivoiteden suhteen taidan olla aikas vaativa... Mustassa pumpussa oli Dermosilin jonkun vuoden takaista joulukäsivoide Pomegranatea. Aluksi mehumainen makea tuoksu oli ihana, mutta toinen 240 ml:n pullo alkoi jo tökkiä pahasti. Ihme kyllä isäntä käytti tämän ihan onnessaan loppuun. Tai siis siihen pisteeseen, että voidetta on 2 cm pohjalla mutta mitään ei saa ulos pumpulla eikä valuttamalla. Koostumusta sai hieroa aika kauan ihoon, eikä se silti ollut huippuhoitava.

Kicks Hand Creamit Clean laundry ja Lemon curd olivat aluksi kivoja, mutta tuoksut väljähtyivät käytössä pian ja koostumuskin oli aika turha, kevyt. Nämä 75-milliset eivät muistaakseni montaa euroa kustantaneet, mutta en ostaisi silti uudelleen hyvässäkään tuoksussa.

Dermosilin joulusettikäsivoiteet Punaherukka ja Amaryllis olivat hirmu kevyitä käsilaukkukäytössä ihan ok pikasiloittajina toimivia lotioneja. Punaherukka tuoksui vain yleisen kirpeälle ja oikean amarylliskukan tuoksua en muista, mutta tämä voide tuoksui kyllä ihan miellyttävästi vihertävälle, leikkokukkamaiselle.

Clarins Hand and Nail Treatment Creamille minulla oli kovat odotukset. Sen mummomainen hajuste ja lähmäävä, muttei kuitenkaan yöksi riittävä koostumus olivat itselleni suuria pettymyksiä. Tämä kai on joku ikääntyvän ihon tuote, joten ehkä en vaan ole tarpeeksi ehtoopuolella vielä. Hieman samoja viboja sain tästä kuin Yves Rocherin Riche Crème käsivoiteesta, mikä ei tosiaan mairittele näin kallista tuotetta. 50 ml täysikokoinen putkilo maksaisi näköjään 27 €, tämä oli onneksi vain ilmainen kylkiäinen tai Livbox-näyte 30 ml.


Freemanin mandariinintuoksuinen (luvattua basilikaa en kyllä olisi siihen edes kaivannut) pikamanikyyri asusti keittiöhanan vieressä, josta sitä tuli joskus tiskien kurittamille käsille käytettyä. 125 ml kului tuskaisen hitaasti ja lopussa osa sokerista liukeni valitettavasti tuotepohjaan heikentäen näin kuorintatehoja. Tuotepohja ei ollut rasvainen eikä kovin peseväkään, hyvin paksua tahnaa oli. Voisin ostaa uudelleen, jos tuoksuvariantteja olisi. Maksoin tästä n. 3 € muistaakseni.

YR:n SOS Clean hands on ihanan tuoksuista, hyvin toimivaa, edullista ja tahmaamatonta käsidesiä. Tarjouksissa usein n. 2 €:lla saa. Tuoksussa on sopivassa suhteessa vihreyttä ja kukkaisuutta sekä aavistus sitruksisuuttakin. HG.


Dermosilin luonnonkosmekäsivoidenäyte ei enää tyhjänä tuoksu millekään, mutta jotenkin jäi sellainen muistikuva, että tämän kuvasin siksi, että se oli niin hyvää tavaraa. Taidanpa ostaa heidän joulusettinsä, jossa tulee tämä ja aiemmin hyväksi havaitsemani vastaavan sarjan vadelmainen huulirasva. Myöskin uudistuneen peruspumppukäsivoiteen tilasin jo, vaikkei sen tuoksu säväyttänytkään. Kosteuttavuus oli ok ja lähmäävyys vähäisempi kuin esim. Dermon E-käsivoiteessa. Isäntä näitä pumppuja tykkää käyttää, siksi pidän ainakin yhden aina talossa esillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti